lördag 10 mars 2012

LCHF för familjen

LCHF för familjen

Igår kom den här fina boken i brevlådan. Jag hade turen att för ett tag sedan vinna en tävling hos Kostrådgivarna, där jag gav förslag på vad deras veckomeny skulle heta. Det jag vann var en valfri bok av Anna Hallén och valet föll på den här boken, "LCHF för familjen", som jag ändå hade tänkt köpa. Jag har sedan tidigare hennes böcker "LCHF husmanskost" och "LCHF för kvinnor" och de är både fina och med härliga recept. Anna har precis som jag en förkärlek till enkla och snabblagade maträtter så jag kan verkligen rekommendera alla hennes böcker.

Smarrig mandelkaka

Signerad av Anna


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Jag har också köpt den här boken! Har redan hittat massor med favoritrecept där! :)
Ha en fin dag!
//Lana

anna sa...

Åh, stort GRATTIS! vad kul. Hoppas du hittar många fina recept!Kram

Jenny sa...

Åh grattis grattis
Hoppas vi får se vad du lagat sedan :)
Trevlig helg

Unknown sa...

Grattis :)
den mandelkakan bakade jag igår...men den blev inte så fin ;) men god va den!!

Anonym sa...

Hej, har oxå precis fått hem denna bok. Blev bara lite besviken eftersom så många recept innehåller nötter & mandlar och då jag är allergisk är det ju inget alternativ. mvh Åsa

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Åsa (mammasgullunge.blogg.se): Ja, det förstår. Nöt- och mandelallergi är svårt eftersom man i LCHF ofta ersätter mycket av vanligt mjöl med just nötter och mandel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...