Entrecote med sallad och bearnaisesås
Det blev sen middag ikväll! Vi hann knappt börja äta innan Earth hour började så middagen fick avnjutas i skenet av stearinljus, vilket var väldigt mysigt faktiskt. Vi äter ofta kött till helgen och idag blev det entrecote med sallad och bearnaisesås. Det var mycket gott!
Entrecote
Blandad sallad
Bearnaisesås
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.
9 kommentarer:
Mmm vad gott det ser ut!
Mums, så gott! :)
//Lana
gott, gott, gott!!
Oj, vad gott det ser ut! Det gjorde laxrullarna i fredags oxå; rökt lax och wasabi är en klockren kombo!
Mums.. Är sugen som tusan på en köttbit och denna bild ökar ju bara på suget, haha..
trevlig söndag.. :)
Hej!
Vilken smarrig mat!
Ska absolut testa att göra egen bea!
Ha det så gott/ Anna!
Entrecote är verkligen ALDRIG fel !! Mmm... Hoppas ni har en mysig kväll :)
Älskar kött! Detta såg underbart ut. Har du nått bra och enkelt recept på beasås? Har bara provat att göra själv en gång och det gick åt helvete. Tänker nog skylla på att jag gjorde det hos svärmor och deras spis från stenåldern. Svårt att kontrollera temperaturer....Så det kan inte ha berott på mig.... Hahahaha
Jenny: Jag har ett recept på bearnaisesås här (länk). Det kan vara svårt att få till bearnaisen, när man minst anar det så kan den skära sig. Ett tips om man ofta misslyckas är att göra bearnaisesmör (länk), det kan förberedas och smakar väldigt lika såsen men är kall.
Skicka en kommentar