Cole slaw är jättegott. Det passar som tillbehör till det mesta. Jag blandar ofta på känn men använder ungefär dessa mått.
COLE SLAW
250 g finstrimlad vitkål (ca 7,5 dl)
2-3 dl turkisk yoghurt
0,5-1 dl majonnäs
0,5-1 tsk vitvinsvinäger
Salt och svartpeppar
Gör så här:
Finstrimla vitkålen, gärna med mandolin eller med osthyvel. Knåda vitkålen med händerna så blir den lite mjukare. Blanda alla ingredienser och smaksätt med salt och peppar.
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.
4 kommentarer:
Jag tycker det är gott med lite rödlök och sambal olek i :)
Viktnedgagnsomfunkar: Tack för tipset, det ska jag komma ihåg att testa. :-)
Coleslaw är bara så gott. Vi äter det ofta hemma och det funkar ju till nästan allt. Roligt att den sallad man trodde var onyttigast blev den nyttigaste!
Mums, coleslaw är verkligen smaskens!
Skicka en kommentar