torsdag 2 januari 2014

Ett nytt år

Champagne till förrätten

God fortsättning på det nya året! Jag hoppas att ni hade en trevlig nyårsafton med mycket god mat. Vi firade in nyåret med bästa vännerna och umgicks hela dagen medan vi lagade mat och pratade. Vid tolvslaget gick vi ut och tittade på fyrverkerier, skålade i bubbel och tände tomtebloss.

Nu väntar ett nytt år med nya möjligheter. Jag har inga nyårslöften men jag hoppas att 2014 ska ge många härliga stunder. Förra året började jag med löpning men var tvungen att sluta eftersom mina fötter gjorde ont. Tyvärr gör fötterna fortfarande väldigt ont, så en av mina önskningar inför 2014 är att mina fötter ska bli bra igen så att jag kan gå utan smärta och förhoppningsvis även börja springa igen.

Här på bloggen kommer jag att fortsätta bjuda på min vardag och fest. Jag kommer att dela med mig av de recept jag lagar här hemma och mat jag tycker om.

Jag önskar er ett fantastiskt 2014!

Förrätt: Tapasrätter
Snittar med hamburgerkött- och pepparrotsröra,
Ostchips med parmesanskinka och färska fikon
samt parmalindad fetaost

Förrätt: Småplock
Ostchips, röror, fyllda coctailtomater,
squashstavar, oliver samt fetaost

Varmärtt: Oxfilé, bearnaisesås, sallad och
några ugnsbakade potatismostoppar

Efterrätt: Creme catalan (inte ett dugg LCHF)


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

1 kommentar:

Fröken M sa...

God fortsättning på det nya året vännen !
jiises vilken dunder meny ni hade på nyår ! ALLT ser gott ut !
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...