tisdag 7 januari 2014

Jag fortsätter ledigheten

Frukost

Många började nog jobba idag efter en lång julledighet men jag och Algot stannar hemma en dag till. Algots skola och fritids har studiedag så vi passar på att njuta av ytterligare en ledig dag innan vardagen börjar.

Vi startade dagen med en god frukost så nu är jag mätt och nöjd. Snart ska vi åka iväg för att veckohandla men efter det tänker jag parkera mig i soffan med min julklappsbok och suga ut det sista göttiga av ledigheten och inte lyfta ett finger innan det är dags för kvällsmat.

Vörtbröd med whiskey cheddar-ost och paprika

Knäckebröd med gustafskorv



Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

4 kommentarer:

anna sa...

Härligt med en till dags ledighet :D
Det gillas! kramar

Martina sa...

Härligt njut du av din sista dag!

Lola sa...

Hej Erika! Nu finns recept på ostbollarna uppe på min blogg. Det dröjde eftersom jag inte kan lägga upp klickbara länkar via mobilen av nån konstig anledning...

Marja- Baka Sockerfritt sa...

Vilken lyx med ännu en dag ledigt! Lät som om du tog till vara dagen. Jag har jobbat nästan alla icke-röda dagar, men det var ändå ganska mycket ledigt måste jag säga :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...