fredag 24 januari 2014

Chokladdoppade mandlar och kaffe

Chokladdoppade mandlar

På kvällen hamnar jag ofta framför TV:n och tittar på någon inspelad serie eller en film. Det är en skön stund på dagen och ett sätt att varva ner. Ofta passar jag på att njuta av en kopp kaffe när jag landat i TV-soffan.

Idag blev det några chokladdoppade mandlar till kaffet. Det är något speciellt med choklad och kaffe i kombination, riktigt gott om ni frågar mig. Dessa chokladdoppade mandlar har jag köpt färdiga men jag måste testa att göra egna.

Kaffe


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

5 kommentarer:

Anneli sa...

Var köper du dessa? Jag bor också i Linköping.

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Anneli: Jag köper dessa på Coop Forum (lösvikt vid naturgodiset), jättegott med kombinationen mandel och choklad. Tyvärr innehåller de inte så mörk choklad som jag helst skulle vilja ha, därför vill jag gärna testa att göra egna. :)

Unknown sa...

Mmm...gott, gott! :)
Ha en fin lördag!
Kram kram <3
//Lana

Unknown sa...

När jag läste rubriken så tänkte jag: åh hon har gjort egna, smart!!
Ser fram emot det ;)
Kraaam <3<3<3<3

Semester & Mat sa...

Hade tänkt att köpa mig lite naturgodis tills jag ska jobba natten som kommer, kanske man ska testa några av dessa. Antar att coop på min ort bör ha liknande sortiment hos er :)

HA en fin helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...