torsdag 1 augusti 2013

Veckans löpträning - vecka 4

Nya löparkläder

Jag känner mig otroligt nöjd med min prestation i löparspåret. Tänk att jag faktiskt hållt på med träningen i fyra veckor! Första gången jag snörade på mig springskorna hoppades jag att jag skulle tycka om det och att jag skulle ha motivationen att fortsätta men jag visste ju inte. Det känns så skönt att jag klarade det!

Löpningen känns skön och jag har hittat en rytm i takt och andning som känns bra. Om jag jämför med första joggingturen (där jag sprang och gick om vartannat) så är det som natt och dag. Nu känner jag inte att jag vill stanna när jag börjat springa utan jag håller ett jämt tempo och springer på under hela rundan.

För att motivera mig ännu mer och samtidigt belöna mig själv köpte jag några nya löparkläder. Det blev ett par knälånga byxor och en träningströja.


Veckans känsla:
Woop, woop - because I'm worth it!


Veckans fråga:
Belönar ni er själva när ni uppnått mål inom träningen? Om ja, med vad (nyfiken i en strut)?


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Åh va härligt att läsa! Visst är det härligt att springa :-) Jag belönar mig själv hela tiden för framsteg jag gör. Det är helt klart en bra morot!

Millis - JimpsMillis LCHF sa...

Vad duktig du är! Visst är det en härlig känsla! :) jag belönar mig lite då och då med nya kläder, skor och pulsklocka. Det är alltid roligt att träna i nya kläder och med nya prylar, på sätt håller jag mig motiverad också.
Lycka till i fortsättningen!

Marja - Baka Sockerfritt sa...

Så underbart att läsa! jag har själv börjat gilla att jogga allt mer :) Dock kan jag inte komma på att jag belönat mig med något vid träning.

Fröken M sa...

KUL !! Belöningar är toppen - speciellt i början, och jag köpte massor av nya kläder för att hålla motivationen vid liv !
Nu - 7 månader senare springer jag oavsett om jag för belöning eller ej, men å andra sidan får det mig att må bra och det kanske är belöning nog ? :)
Kram

Virre sa...

Belönade mig massor med nya kläder i början. Nu har jag lugnat mig något. Men visst händer det. Och då i kläd-form framför allt. Nu är belöningen i känslan efteråt. Jag är ju inte döende längre när jag kommer hem! Snarare mer levande o harmonisk.

Kämpa på! Du e tok-duktig!

Kram!

anna sa...

Jag köpte kalendern på fitnessgur.se =)

Åh, vad kul att det går så bra med löpningen. Fina kläder du köpt :D
Jag brukar oxå belöna mig och oftast med träningskläder :P
Efter triathlonet blev det ett smycke iofs :D kramar

Anonym sa...

Belöningen är känslan. Endorfinerna. Kicken. Motivationen att träna nästa gång. Älskar att träna!

Ulrika LCHF Sisters sa...

Vilka fina kläder! Belöningar behövs då och då för att hålla motivationen uppe, nya träningskläder är perfekt som belöning.

/Ulrika

Unknown sa...

Härligt när det flyter på!!
Jag vill oxå springa nu men jag får väl hålla mig lugn lite till så att förkylningen ger med sig...
Belöning.....jo då efter 7 km rundan köpte jag mig ett nytt nagellack ;)

Kraaaam <3<3<3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...