torsdag 22 augusti 2013

Veckans löpträning - vecka 7

Ond fot!

Det blev ingen löpning den här veckan heller, foten gör helt enkelt för ont för det. Jag har tagit några promenader och det fungerar ganska bra så länge jag inte går för fort eller för långt.

Det känns lite konstigt att kalla inlägget för "löpträning" eftersom jag inte sprungit en meter varken den här veckan eller förra. Samtidigt hoppas jag snart komma igång igen och då kan det vara roligt att kunna gå tillbaka och läsa vad som hände vecka för vecka. Så rubriken behåller jag även om löpningen för tillfället uteblir.

Planen inför kommande vecka är att trots den onda foten försöka röra på mig mer och mer. Jag ska försöka komma ut på fler promenader och förhoppningsvis kan det även fungera med någon power walk snart. Jag har också för avsikt att försöka styrketräna med enkla övningar hemma för att stärka musklerna i kroppen innan jag ger mig ut i löpspåret igen.


Veckans känsla:
Otålig - Jag vill ut och springa igen men ska försöka hitta andra alternativ så länge!


Veckans fråga:
Vad tränar ni (löpning, proemander, styrketräning, aerobic...)?


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

8 kommentarer:

Cecilia sa...

Jag går ännu så länge bara promenader. Jag har förhoppning att snart börja styrketräna. Förut gick jag på pass, body combat i synnerhet, men det är inget jag kan hålla rutinen på tyvärr... Löpträning önskar jag skulle intressera mig mer, men jag har inget tålamod till det. Ännu. Hoppas foten blir bra snart så att du kommer igång igen!
Kram

Unknown sa...

Tråkigt att foten är fortfarande inte är bra...:(
Jag ska börja med danspass fr.o.m. nästa vecka, 2 gånger i veckan! :)
Ha en fin kväll!
Kramar! <3 <3 <3

monkan sa...

Å vad tråkigt med din fot! Du måste gå till tant eller farbror doktorn om det fortsätter!

Jag är Friskis och svettis-typen. Behöver vägledning till rörelserna...hehe, menj ag gillar verkligen gympapass!

/M

Therese sa...

Tråkigt att den fortfarande gör ont:( Håller tummarna att den blir bra snart! Kram

Unknown sa...

Så tråkigt att du ff har ont :(
Har inte kommit igång än, men har planer ;) bäst att inte säga mer.....
Krya-på-dej-Kraaaam <3<3<3<3

Helena.B sa...

Trisst med foten :(
Jag gymmar minst 2 gånger i veckan och ibland blir det en power walk eller intervall i spåret :)
Kram

Ulrika LCHF Sisters sa...

Håller tummarna för att foten blir frisk snart!

Kram Ulrika - LCHF Sisters

Charlotta Sofia sa...

Klart du ska kalla inläggen "löpträning". Som du säjer så kan det vara kul att kolla tillbaka om ett år och se var du var då. Tror inte att det är så ovanligt att man skadar sej i början just för att kondisen hänger med bättre än leder och muskler. Herregud, kroppen måste ju bli helt förvånad när man ger sej ut och studsar i hög hastighet när den inte är van vid det.
Jag fick nyss hålla upp en vecka eftersom min ena benhinna gjorde superont. Kändes som någon stack en kniv i benet. Men det gick över och det kommer din fot säkert också göra. Den blev nog bara lite förvånad :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...