Toppad med kanel och serverad med lite vispgrädde
KESOÄGGRÖRA
1 pers
2 ägg
1 dl keso
2 msk vispgrädde
Salt och vitpeppar
Gör så här:
Rör ihop alla ingredienser och stek på svag värme i rejält med smör. Rör hela tiden tills äggröran får en krämig konsistens. Jag använder en värmetålig slickepott att röra med.
Serveringsförslag:
- Rör ner lite skinka i kesoäggröran.
- Toppa med kanel och häll på lite vispgrädde.
- Stek lök och paprika och häll på smeten och värm till en äggröra.
- Servera med stekt bacon.
6 kommentarer:
Jag satt precis och tänkte att jag måste hitta på något nytt istället för omelett och äggröra. Så läste jag här :). Tack
Vilka fantastiska recept! Tack för det! :) Rättika gratäng gjorde jag för ett par dagar sen och det var verkligen gott, kommer inte att sakna potatisgratäng särskilt mycket när det finns ett sånt bra alternativ. :)
Min favvofrukost som jag äter varje dag, jag äter den med en dutt gurkmeja, ingefära och ganska mycket kanel på. Hur gott som helst:)
Caritha: Tack för tipset! Jag ska testa din smaksättning. :-)
Hej Erica! Testade detta igår och det var så himla gott! Tycker du har fantastiska recept. Enkelt och gott! Saknar ett receptregister i din blogg. Så man kan söka i bokstavsordning. ;) Tack för inspiration och glädje! Kraam! /Ulrica
Ulrika: Ska kolla upp om det finns något enkelt sätt att fixa ett receptregister, tack för tipset!
Skicka en kommentar