onsdag 13 mars 2013

Ägg- och avodkadoröra

Smörgås med ägg- och avokadoröra

Lunchen på vardagarna är oftast en matlåda bestående av gårdagens middag. På helgerna brukar jag göra lite enklare luncher. I söndags hade jag två avokados som började sjunga på sista versen, så jag kokade några ägg och blandade ihop en ägg- och avokadoröra. Jag serverade röran på en brödskiva men jag kan tänka mig att den är lika god som röra till fisk.



ÄGG- OCH AVOKADORÖRA

5 ägg
2 avokado
0,5 dl creme fraiche
0,5 dl majonnäs
0,5 tsk dijonsenap
Salt och svartpeppar

Gör så här:
Koka äggen och hacka. Skala avokadon och skär i små bitar. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

5 kommentarer:

Maria sa...

Avocado och ägg är gott ihop med majonäs, det brukar bli min frukoströra.

Svetlana Driagina sa...

Mmm...så gott! Brukar också göra något liknande fast med bara majonnäs. Och så tillsätter jag också gurka. Blir så fräscht! :)
Ha en toppen kväll!
Kram
//Lana

Anna sa...

Perfekt! Jag har inte gjort ägg och avokadoröra på ett tag så det får de bli snart. Har inte testat att ha dijonsenap i tidigare, ska testas :D

Anonym sa...

Tänkt till hur många portioner?
Hälsningar
Ewa

Erika - LCHF till vardag och fest sa...

Ewa: Vi (två vuxna och en 7-åring) åt detta till lunch och då blev det lite över. Så räkna 3-4 personer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...