söndag 21 april 2013

Vårdagar med läsning och bakning

Köttbullemacka till lunch

Ytterligare en fantastisk vårdag! Till lunch idag åt vi goda köttbullemackor. Jag använde ostbrödet som bas och toppade med rödbetssallad och köttbullar. Varje gång jag äter rödbetssallad så tänker jag att jag ska testa att göra egen men jag har fortfarande inte gjort det. Nästa gång kanske...

Helgen har mest varit lugn. Igår drog jag iväg på en shoppingtur och kom hem med lite nya klädesplagg, alltid trevligt. Idag har jag provbakat ett nytt bröd och det ska bli spännande att smaka när det har svalnat, det luktar väldigt gott i alla fall.

I julklapp fick jag trilogin "The hunger games" och nu har jag läst ut första boken. En väldigt bra bok men vilken fruktansvärd idé... hoppas det aldrig blir verklighet. Nu har jag två böcker kvar i serien som jag längtar efter att få läsa. Det är en härlig känsla när man inte kan släppa boken man håller på att läsa. Har ni läst boken eller sett filmen?

Nygräddad limpa

The hunger games


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

7 kommentarer:

Marja - Baka Sockerfritt sa...

Jag har läst trilogin (två gånger) och sett filmen. Böckerna är några av de absolut bäst jag någonsin läst!

Paula sa...

jag gillar böckerna jättemycket, men den första var faktiskt bäst haha :) sen tycker jag att du ska pröva att göra egen rödbetssallad, det är supergott!

Unknown sa...

Mmm...vilken smarrig macka! Gott! :)
Jag har varken läst böcker eller sett filmen...måste nog göra det! :)
Ha en fortsatt fin dag!
Kram
//Lana

Kolmen koplan mama sa...

Hunger games var bra, skrämmande bra... :) vad blev det för ett nytt bröd? Och med vilken recept har ni lagat rödbetssallad själva? H. En nybörjare med lchf ;)

Frideborg sa...

Har sett filmen , jättebra. Enligt min dotter som läst boken också säger att boken är bäst.

Kram Marina

Anonym sa...

Har både läst böckerna och sett filmen. Böckerna var fantastiska tycker jag, filmen var helt riktigt bra för att vara baserad på en bok :).
Rödbetssallad är inte alls svårt att göra och det är mycket godare än köpesallad.

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Kolmen koplan mama: Jag ska lägga ut brödreceptet så snart jag är färdig med bilderna. Rödbetssalladen är köpt, men någon gång ska jag testa att göra egen. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...