onsdag 17 april 2013

Choklad, filmer och trumpetprovning

100%-choklad

Just nu har jag äntligen satt mig ner en stund efter att ha flängt runt i affärer hela kvällen. Det var lite akuta klädinköp till Algot som behövdes fixas och sen passade vi på att mathandla när vi ändå var igång. Magnus åt med jobbet ikväll så jag och Algot passade på att äta hamburgare på Max, gott och smidigt.

Jag hittade en ny choklad med 100% kakao som jag köpte med mig hem häromdagen. Den var faktiskt riktigt god och inte alls så besk som riktigt mörk choklad kan vara. En liten bit till kaffet var perfekt.

Igår hade vi besök av en av Magnus arbetskamrater som hade med sig en trumpet som Algot fick testa. Jag och Magnus fick också provspela och jag är riktigt stolt över att ha lärt mig början på "Björnen sover". Det lät långt ifrån vackert men det var väldigt roligt.

De senaste dagarna har jag och Magnus ägnat kvällarna åt att sträcktitta på Twilightfilmerna. Nu har vi bara sista filmen kvar. Jag har läst böckerna så jag vet ju hur det går men det är alltid kul att se hur de har lyckats fånga historien på film. Har ni sett filmerna?

Jag önskar er en härlig dag!

Twilightfilmerna

Trumpetprovning


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

12 kommentarer:

Angelica - Vardagsliv med LCHF sa...

Jag har inte läst böckerna, men sett filmerna. Jag älskar dom!! Och jag gillade sista filmen också! :-)

Marja - Baka Sockerfritt sa...

100%-choklad lät spännande! Lite beskt kanske, men värt att testa!

Mitt liv som fru L sa...

Jag har sett alla filmer! Älskar också dom! Men jag har inte läst böckerna...Ska nog ta en myskväll med lillsyrran och plöja igenom alla igen ;)

Kram C <3<3<3

Svetlana Driagina sa...

Jag har sett alla förutom de två sista...måste ta tag i det! Min dotter älskar både de böckerna och filmerna!
Vad duktig du är som kunde få ton i trumpet och t.o.m. spela en melodi! Jag provade att spela trumpet på jobbet, men fick inte en enda ton, blev bara irriterad att toner i mitt huvud inte stämde med de toner som kommit ut ur trumpeten! Jag ska nog hålla mig till piano... ;)
Gott med choklad! :)
Ha en fin torsdag!
Kram
//Lana

Maria sa...

De filmerna & choklad!!
Låter underbart!!

Erika Skogly sa...

Var hittade du chokladen?

monkan sa...

100 procent choklad, häftigt!

Men jag har varken sett filmen eller läst boken...när det gäller vampyrer så håller jag mig till True blood!

/M

Kikki Sandström Inspiratör o Coach sa...

Åt ni hamburgare på Max? Det är väl inte mat som är värdig en lchf:are?

Anna sa...

Chokladen låter spännande :D Undra om den går att köpa på nätet?
Kramar

Erika - LCHF till vardag och fest sa...

Erika Skoglund: Jag köpte chokladen på Karamello (en godisaffär) i Linköping. Hittade den inte i deras webbutik, så jag vet inte vart den kan köpas annars.

Erika - LCHF till vardag och fest sa...

Kikki: Max har Low-carb-burgare som serveras med salladsblad istället för bröd. Jättegoda och ett perfekt alternativ när man vill ha snabbmat ute.

Erika - LCHF till vardag och fest sa...

Anna: Jag köpte chokladen på Karamello (en godisaffär) i Linköping. Hittade den inte i deras webbutik, så jag vet inte vart den kan köpas annars.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...