onsdag 24 april 2013

LCHF-tidning och nya kläder

LCHF-tidning

Godkväll! Eftermiddagen idag har jag och Algot ägnat åt att försöka hitta ett par gummistövlar till honom. Det kändes ju som ett ganska enkelt uppdrag men det visade sig inte alls så enkelt som jag trott. Vi for runt till en mängd affärer och antingen fanns det inte någon stövel i rätt storlek eller så satt de inte skönt. Till sist hittade vi ändå ett par som vi kunde köpa med oss hem.

Jag köpte med mig Expressens LCHF-bilaga hem idag. Det är alltid kul att inspireras av andras recept. Algot har gått och lagt sig och Magnus är inte hemma så jag ska snart sätta mig med en kopp kaffe och bläddra i den.

Jag tänkte att jag skulle bjuda på några bilder på mig själv. I helgen passade jag på att beställa kläder från Tintin style och jag fick hem dem igår. Det blev en topp från Desigual och en klänning/tunika från Odd Molly. Perfekta sommar- och vårkläder. Var brukar ni beställa kläder från, ge mig gärna tips?

Topp från Desigual

Klänning/tunika från Odd Molly


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

5 kommentarer:

Mitt liv som fru L sa...

Jättesnygga kläder! Å du är jättefin :)

Pga min storlek beställer jag från Ellos...

Kram C

Unknown sa...

Så snyggt! Passar ju dig så fint!
Jag brukar beställa från zalando.se och skor från brandos.se...
Annars väntar jag alltid ut sista rea och köper kläder till halva rea priset. Min storlek finns alltid kvar! ;)
Kram
//Lana

Sandra - Fru Bogren sa...

Jag köpte också den tidningen idag och tänker bläddra lite i den strax :-) Kul med nya kläder! Jag är dålig på att beställa på nätet, gillar att känna, klämma och prova lite först! Men det är ju perfekt när det är slut på storlekar, färger etc!! :-)

Erika Skogly sa...

Jättefina kläder. Var det några bra recept i tidningen så den är värd att köpa?

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Erika Skogly: Jag tyckte det fanns några intressanta recept. Jag har svårt att följa recept, men jag inspireras mycket av att se matbilder och läsa recept. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...