måndag 24 mars 2014

Tävling - Vinn två biljetter till Wellness Stockholm 2014


Lördagen den 10 maj 2014 är det dags för Wellness Stockholm 2014, ett event i hälsans tecken. Eventet innehåller bland annat en föreläsning med Andreas Eenfeldt (Kostdoktorn), zumba- och yogaklasser, provsmakningar, produkttester, goodiebags och workshops. Konferencier är Katrin Zytomierska. Läs mer om eventet på Wellness Stockholm. ( * Bild lånad från Wellness Stockholm 2014 enligt överenskommelse)

Jag ska gå på eventet och det vore roligt om ni som ska dit kommer fram och hälsar. :)

Nu har en läsare möjlighet att vinna två biljetter till detta event. För att vara med och tävla om två biljetter vill jag att du skriver en kommentar till det här inlägget och berättar vad du har för favoritmaträtt just nu.

Tävlingen pågår till och med söndagen den 30 mars 2014.


I samarbete med LCHFklubben och Pure PR


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

18 kommentarer:

Unknown sa...

Åh det hade varit kul!! särskilt att hälsa på dej :)
Favoritmat just nu....stekt kyckling är något jag gärna fixar till, snabbt och enkelt särskilt med de "nya" minutfileérna ;)galet gott!!

linaslchfse sa...

Gud vilken bra tävling! (Speciellt för någon som jag som verkligen vill dit men inte har råd...) Min favorit just nu är kluvet mellan lchf-proteinpannkakor med hallon och grädde eller varmrökt lax med sallad och romsås! Hoppas jag vinner! :-)

Cissi Holma sa...

Åå skulle bli en härlig 40 årspresent :-). Min favorit rätt just nu är Lax i ugnen. Man tar och blandar turkiskyoghurt med feta ost,pressad vitlök,persilja,salt,peppar..lägger det i en bit folie..20-25 min klart..brukar göra broccolimos till..Smälter i munnen så gott är det

Anonym sa...

Det låter som ett intressant event, jag skulle gärna gå - och få chansen att säga hej till dig :).

Eftersom matlagningslusten just nu är på noll så gillar jag sånt som är snabblagat. Bäst just nu är dels kräftstjärtar som jag fräser hastigt i olja/vitlök/cayennepeppar och serverar med broccoli och riven parmesan, men också en återupptagen gammal favorit från förr; stekt köttfärs, chilisås och stekta champinjoner som blandas med lite grädde och serveras med en sallad av gröna blad, småtomater, pinjenötter och parmesanost. Ja, jag gillar parmesan ;).

Malin Karlsson sa...

Oj vilken toppentävling! Skulle väldigt gärna bjuda med min syster på detta.

Mina favoritmaträtt är just nu krämig fläskfilegratäng med vitlök. Denna ersätts snart av grillat skulle jag gissa på..:)

Linda sa...

Vår i Stockholm - ja tack ;)
Jag har precis upptäckt ädelosten, helt otroligt 38 år "ung" och har inte upptäckt det förrän nu! Men bättre sent än aldrig, gillar det inte direkt rent men i matlagning så händer nått - helt magiskt! Så nu är det ugnsgratinerad kyckling, lax eller torsk med ett täcke av ädelost blandat med cremefraiche! Krämigt, milt och magiskt!

Tack för en superbra blogg!

Tarja sa...

Min favoritmat är ugnsstekt lax med ett täcke av sås gjord på creme fraiche, fetaost, salt, peppar, örtkryddor och sambal oelek. Serverad med ägg eller avokado. Jag får i mig mycket goda fetter och det bästa av allt: min 21-årige son brukar laga den, så jag får sätta mig vid ett färdigdukat bord!

Sofie Lundberg sa...

Åh det skulle vara så roligt att få komma till Stockholm och hälsa på dig och alla fina bloggare som man säkert stöter på under eventet! :) Jag bor i Finland och det är inte så ofta jag tar mig till Stockholm nu för tiden. Som kostrådgivare vore det så bra med lite Wellness-inspiration!

En av mina favoriträtter måste nog vara lchf-plättar/våfflor. Det är så enkelt och går att variera i oändlighet. Bäst tycker jag om att äta de med salta tillbehör eller som wraps/crepes med olika fyllningar. Så kan man ju ta en plätt/våffla till efterrätt med bär och vispad grädde så får man den "riktiga" varianten också.

Och idag är det ju våffeldagen så det passar ju bra! :)

anna sa...

Åh jag skulle verkligen vilja bjuda med min vän på detta. Hon har mått så dåligt med sin mage, varit riktigt sjuk och nu upptäckt att det är bara LCHF kost som funkar för att hennes kropp ska må bra. Min favorit rätt nu (när jag jobbar mycket och är lat) är kyckling och blomkålsmos, är helt såld på det :)

Semester & Mat sa...

Har ju sneglat på detta event tidigare, få mera kunskap om denna livstil som jag började med kring nyår.

Testade en av Ica grönsaksmixar för ett tag sedan och följde receptet på påsen, det vart riktigt gott.
De olika smakerna från grönkål, bacon, ädelosten och valnötterna gjorde sig väldigt bra tillsammans.
Fungerar väldigt bra som bjudlunch :)
http://instagram.com/p/kZOvHznEv-/

Delia sa...

Lchf lasagne är absolut favoriten just nu, med en god sallad. Hoppas vi ses där.

Anonym sa...

Vilken kul tävling!
Min favoriträtt just nu är kokosfett!
Jag älskar kokosfett och äter det med sked direkt från burken!
Ja, ok jag är gravid och är glad att jag fick en sån craving och inte den då man är sugen på asfalt....;)

Nyttiga vanor hoppas jag får och/ inspiration i massor på mässan. Det lär behövas;)

Linnea är: sa...

Jordärtskockssoppa med baconcrisp! Gudomligt gott!

Annika sa...

Favoriträtten som stått sig i alla år är en god hemlagad köttfärssås. Naturbetesköttfärs, fräscha grönsaker, rejält med olivolja och en skvätt rödvin. Allt annat än barnmat, du kan bjuda en kung på detta ;) Numera med smörstekt vitkål och en driva parmesanost på toppen.

Unknown sa...

Min favoriträtt måste nog vara mustig vildskavsgryta med en touch av äpple. Sedan ska det ju serveras med potatis och karamelliserad lök för bästa kombination.

Tove sa...

Min favvorätt just nu är så himla bra och enkel och blir hur god som helst!! Stora vitabönor i en god tomatsås blandat med vitlök och riven halloumi som får stå ett bra tag i ugnen :) mums!

Kia Naumer sa...

I väntan på egna, svenska primörer frossar jag under tidig vår på auberginer! De går att variera i det oändliga. Just nu är favoriträtten moussaka. Rejält med skivad aubergine toppad med köttfärsröra kryddad med bla spiskummin, chili och vitlök och lite tomatpuré,täckt med krämig, gräddig ostsås. Mumma för magen! :)

Anonym sa...

Jag är gärna med och tävlar. Min favoritmaträtt just nu är stekt lax och bulgur blandat med fetaost, tomat, gurka och majs. Det tillsammans med en örtsås. Mums. Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...