torsdag 12 september 2013

Veckans löpträning - vecka 10

Algot provar balansbrädan

Ingen löpning den här veckan heller på grund av mina onda fötter. Jag har satsat på att göra övningarna mot mina ansträngda hälsenor. Dessutom har jag köpt en balansbräda och jag hoppas att den kan hjälpa till att stärka musklerna i fotleden inför min omstart i löparspåret.

Den gångna veckan har jag varit ute och motionscyklat några gånger. Jag tycker verkligen inte om att cykla (fast det sa jag om löpning också innan jag började med det!) men det känns skönt att komma ut och röra på sig. Jag har fått en tid hos en sjukgymnast som jag hoppas ska kunna tipsa om hur jag bäst kurerar mina fötter.

Jag lägger ner "Veckans löpträning" här på bloggen. Hösten närmar sig och sen kommer vintern och just nu känns löpningen långt borta tyvärr. Jag kommer inte att sluta skriva om träning men jag kommer kalla inläggen något annat. Det känns som att jag är tillbaka på noll just nu och när jag börjar springa igen får jag börja om från början igen.


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Så tråkigt det är med skador :( hoppas du får bra hjälp hos sjukgymnasten!
Kraaaam <3<3<3<3<3

Unknown sa...

Bläää för skador! Min fot kommer nog aldrig bli bra... jag får leva med det och välja andra träningsalternativ!
Kanske något att skaffa för mig också...
Ha en fin fredag!
Kramar!
//Lana

Anna sa...

Usch, bli så ledsen för din skull. Kul ändå att du varit ute och cyklat.
Jag hoppas du ska bli bra så fort som möjligt. Riktigt bra köp tycker jag. Borde jag med köpa mig. Sänder en bamsekram till dig <3

monkan sa...

Tråkigt! Men cykla kanske blir kul snart... ;)

/M

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...