söndag 29 september 2013

Nytt hopp

Löpartidning

I fredags var jag till en sjukgymnast med mina onda hälar. Det klämdes, kändes och kollades på fötterna och det mest spännande var en ultraljudsundersökning där vi tittade in i foten. Det visade sig inte alls vara hälsenan som var skadad, vilket jag hade trott, utan en liten svullnad i slemsäcken. Jag fick med mig några tips hem och sjukgymnasten trodde att svullnaden och smärtan skulle vara borta om fyra till sex veckor (om inte skulle jag komma tillbaka), sen skulle jag kunna börja springa igen. :)

Jag kände mig väldigt optimistisk när jag gick därifrån och jag lovade mig själv att ta det lugnare när jag sätter igång igen för att inte skada mig igen. När jag sedan handlade fick en löpartidning följa med hem, för nu finns det nytt hopp!


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

4 kommentarer:

Charlotta Sofia sa...

Vad härligt att du äntligen vet vad det är och vad du kan göra! Nu dröjer det inte länge innan du är igång igen :-)

Unknown sa...

Hoppas nu att det ska bli bättre med foten! :)
Kramar! <3 <3 <3
//Lana

Hjärtan i livet sa...

Härligt att höra, snart så springer du igen. Jag funderar på att anmäla mig till Lidingöloppet 1,5 km nästa år Tjejmilen är given.
Eva

Fröken M sa...

Härligt !! Börja bara lugnt så ska du se att du snart är igång :)
Ha en riktigt bra start på veckan !
KRAM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...