torsdag 19 juli 2012

Lax med ädelost- och valnötssallad

Grillad lax med ädelost- och valnötssallad

"När katterna är borta dansar råttorna på bordet" heter det ju! Min man och son är på semesteräventyr medans jag jobbar den här veckan och då passar jag på att äta sånt som jag tycker mycket om men som de inte är lika förtjusta i... som ädelost. Vi grillade en laxsida i helgen och laxresterna åt jag tillsammans med en ädelost- och valnötssallad. I salladen hade jag romansallad, coctailtomater, ädelost och valnötter. Det blev väldigt gott.
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

4 kommentarer:

Mot ett lättare liv sa...

Såg ju jättegott ut, ska definitivt testa det vid tillfälle.
Har själv väldigt tur att alla i vår familj tycker om kryddiga ostar.

Kram Maria

Vit dröm sa...

Finns det nåt godare än just ädelost? Jag älskar det, tyvärr är sambon inte lika förtjust i det här heller, karlar....;)
Ha en bra dag!
Kram Anna

Unknown sa...

Jag är inte heller förtjust i ädelost... ;) Min man brukar göra som du, passar på ich äter denna ost när jag är inte hemma... för jag klarar inte ens ostdoften... :(
Ha en toppen dag!
//Lana

Anonym sa...

läser om odlad lax på aftonbladet, och där står att den kan motverka syftet med att äta hälsosamt. tydligen skall odlad inte vara lika hälsosam som vild.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...