onsdag 11 juli 2012

En tur på stan

Ceasarsallad

Vilken underbar dag! Jag och sonen åkte till stan och gjorde några ärenden och passade även på att äta lunch. Vi valde att äta ceasarsallad på restaurang Överste Mörners och eftersom vädret var så fint satt vi på deras uteservering. Salladen var otroligt god och jag bad att få min utan krutonger. Nu blir jag sugen på att göra egen ceasarsallad, har ni något bra recept på ceasardressing?

Jag shoppade två sommarkjolar till mig och på Karamello hittade jag en choklad med 100% kakaohalt (chokladen går även att beställa hos Chokladshoppen.com). Jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig av chokladen men det ska bli intressant att prova. På Karamello köpte jag och sonen varsin chokladpralin som avslutning på vår resa till stan.

Choklad


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

6 kommentarer:

Anna sa...

De där ser galet mumsigt ut. Har tyvärr inget bra recept på ceasardressing :/
Ska bli intressant och höra vad du tyckte om chokladen.
Idag testade jag ditt recept på köttfärs och vitkålsröran :D Mycket gott, tack för tipset!kram

Ellen sa...

Överste Mörner brukar vara riktigt bra! Fixar utan problem (och kostnad) extra sås och mycket sallad om man ber om en köttbit utan klyftpotatis. Rekommenderas! )

Maria sa...

Visst är det gott med ceasarsallad, den godaste av alla tycker jag. Jag brukar göra egen dressing (stora dottern är tokig i den) http://mariasfavoriter.blogg.se/2012/january/ceasarsallad.html
Lätt att bara mixa i handmixer. Men har faktiskt köpt en färdig variant som är ok. Erik Lallerstedts som är smidig att ha hemma eller på utflykter.
Ha en skön kväll!
=)

Unknown sa...

Det blir lätt en sallad nu till lunch!
Är dålig på just den dressingen men måste nog googla lite!!
Har ju kyckling kvar sen innan idag!
väntar på ett utlåtande om chokladen!

Louise sa...

Åh det gjorde jag till kvällsmat till oss, ceasarsallad med bacon :D

Unknown sa...

Jag brukar köpa 100%-ig choklad hos lchfbutiken.se. Den är mycket god!
Ha en fin dag!
//Lana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...