onsdag 17 december 2014

LCHFklubbens nya produkter - samt rabattkod

Knäckekex i tre goda smaker

Idag lanserar LCHFklubben tre olika smaksatte knäckekex i sitt sortement. Kexen finns i smakerna tomat & lök, parmesan och taco. Jag har provsmakat dem och de är galet goda!

Knäckekexen är perfekta att ha på ostbrickan, bara äta som snacks eller ha som tillbehör till en god soppa. Är ni som jag och gillar att knapra på något framför TV:n på kvällarna så är detta något för er.

Jag har smakat alla tre smakerna och alla var jättegoda. Tomat & lök är nog min favorit och den tror jag skulle kunna passa väldigt bra ihop med en god mustig soppa. De med tacosmak är farligt goda och jag ska försöka få några kvar till helgens tacomiddag. Parmesan är lite mildare i smaken men också riktigt, riktigt god.

Nu har jag möjligheten att erbjuda er rabatt på dessa produkter när ni handlar i LCHFklubbens webbshop. Ange rabattkoden erikaslchf så får ni 10% rabatt på de nya produkterna. Koden är giltig till och med den 31 december 2014.

I samarbete med LCHFklubben

Tomat & lök

Parmesan

Taco

Tomat & lök, parmesan och taco


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

5 kommentarer:

Therese sa...

Jag har klickat hem alla tre här på förmiddagen. Ska bli så kul att smaka dem.

Martina sa...

Låter som spännande smaker alla tre!

Anonym sa...

Hej!
Jag provade att använda din kod idag 23/12 men de anger att koden inte gäller längre!
Ulrika

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Ulrika: Vad konstigt och tråkigt. Jag har mailat LCHFklubben så får de kolla upp det. /Erika

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Ulrika: Jag har fått svar från LCHFklubben och de har kollat rabattkoden "erikaslchf" och den ska fungera. Jag vet inte vad som hände när du försökte beställa. /Erika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...