tisdag 16 december 2014

Fotografering inför julnumret av Expressens LCHF-bilaga

Fotograferingen i full gång

I slutet av november blev jag intervjuad och fotograferad inför en artikel i decembernumret av Expressens LCHF-bilaga. Artikeln kommer att handla om vad jag har för mathelgsstrategi under julen.

Eftersom jag älskar att baka såg jag till att plocka fram mina lussekatter till fotograferingen. Dessutom var huset julpyntat för att få riktig julstämning på bilderna. Jag är inte van att bli fotograferad men det var väldigt roligt.

Hela familjen blev engagerade och både Magnus och Algot hjälpte till att flyttade julpynt mellan platserna där vi fotograferade. Efter drygt en timme framför kameran hade jag lite smått kramp i käkarna. :)

Vill ni se resultatet av intervjun och fotograferingen kan ni köpa LCHF-bilagan som kommer ut i affärerna den 19 december. Det ska bli intressant att se hur slutresultatet blir och vilken bild som valdes.

Här är några "behind the scenes"-bilder från fotograferingen.

Fikar...

... och ler in i kameran

Fotografering från alla vinklar

Tjuvkikar lite på bilderna

Jag och fotografen Emmalisa


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

3 kommentarer:

Martina sa...

Kul! Den måste jag ju köpa såklart ;-)

Marja - Baka Sockerfritt sa...

Åh, vad roligt! Ska bli kul att spana in!

Therese sa...

Vad kul! Måste absolut köpa den:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...