söndag 27 oktober 2013

Fotproblem

Vill sätta på mig träningskläderna igen

Mina fötter blir inte bättre! Den senaste tiden har det snarare blivit värre, vilket känns otroligt trist. Hälarna gör inte bara ont när jag går utan även när jag står, sitter och ligger. Börjar det göra ont så går det liksom inte över och ibland kan jag till och med vakna på morgonen och det gör ont innan jag ens gått ur sängen.

Jag har inte sprungit sen i somras och jag har försökt gå så lite som möjligt den sista tiden eftersom det har gjort så ont. Just nu vet jag inte vad jag ska göra för att det ska bli bättre. Jag ska kontakta sjukgymnasten igen och se om han kan träffa mig en gång till och kanske komma med något tips som hjälper.

Jag som sällan tyckt att det varit roligt att träna längtar efter att få sätta på mig träningskläderna igen för att få springa en runda.

Foten gör ont!


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

9 kommentarer:

Unknown sa...

Usch, vad tråkigt att du är fortfarande dålig i fötterna! :(
Hoppas, hoppas, sjukgymnasten hittar problemet och rätt behandling!
Kramar! <3
//Lana

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Men nej, vad tråkigt att de krånglar med dej, fötterna. Förstår att du måste vara frustrerad.
Ska hålla tummar och tår för att sjukgymnasten hittar en bra lösning!

P.S Tack för din jättefina kommentar på mitt inlägg tidigare idag. Det värmer och betyder så mycket.

Annika sa...

Usch, trist med fötterna.
För några månader sedan fick jag ont i en häl efter att ha varit ute på en löprunda. Hälsporre var min första tanke men sedan flyttade det onda från hälen till hålfoten. det gjorde sk*itont!
Jag gick till sist till en sjukgymnast och då visade det sig att ett av alla små ben i foten hade hamnat i fel läge och låst sig där. Hon drog och klämde och fick det i rätt läge och nu är jag helt återställd. Håller tummarna för dig!
/Annika

Unknown sa...

Fy va tråkigt det är när kroppen motarbetar en!! Stå på dej hos sjukgymnasten o funkar inte det så försök att få komma till en ortoped....
Kraaaaam <3<3<3<3

Marja - Baka Sockerfritt sa...

Fy, vad tråkigt! Hoppas innerligt att du blir bättre! Hade själv ont i foten förra året, men det gick som tur var över efter någon månad (pga dåliga inlägg förmodligen).

julia sa...

fy va tråkigt! hoppas foten blir bra fort! :)

Sofie Lundberg sa...

Sök upp en reflexolog! (en som sysslar med zonterapi för hela kroppen, inte bara klassisk fotzonterapi) Ibland kommer reflexologer åt sådant som t.ex. inte massörer gör och så hjälper det kroppen att läka sig själv bättre också.

Jag hade också problem med "felställning" i foten med början till hallux valgus och fick specialgjorda inlägg att ha i skorna av en naprapat/kiropraktor och det har hjälp bra! Men det beror ju säkert på var i foten problemet ligger.

Lycka till!

monkan sa...

Nämner usch vad tråkigt att din fot inte blir bra.
Hoppas sjukgymnasten kan hitta en lösning.
/M

Mitt liv som fru L sa...

Låter inge kul alls, lider med dig! Jag hoppas att sjukgymnasten kan hjälpa dig!

Krya på foten :)
Kram fina du <3<3<3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...