onsdag 2 oktober 2013

Fem saker om mig


1. Jag älskar att åka karusell. Ju fortare och mer crazy det är desto bättre. På Legoland finns en karusell där man själv programmerar karusellens rörelser... helt galet och otroligt roligt!

2. Jag måste vara överkänslig mot myggor. När de biter mig sväller betten upp och blir 5-7 cm stora i diameter.

3. Det dröjde lääääänge innan jag började dricka kaffe. Jag försökte börja dricka kaffe i många år men varje gång insåg jag att det inte var något för mig. Tills helt plötsligt då jag tyckte det var jättegott... om jag fick det på mitt sätt! Helknäppt hur ens tycke och smak kan ändras.

4. Jag tycker inte om fötter!

5. Det bästa TV-programmet jag vet är serien "So you think you can dance". Kolla in Hampton Williams audition (Exorcist Style) från förra året... så bra!

Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

8 kommentarer:

Julia sa...

vilken inspirerande blogg:)

cosmoscatten sa...

Kul att få veta lite mer om dig :) jag tycker själv inte om karuseller, började dricka kaffe tidigt, har inget emot fötter, men myggorna har vi gemensamt, i alla fall medelhavsmyggen! Gillar också sytycd

Unknown sa...

Oj, karuseller! Då är jag helt tvärtom! Blir sååååå yr!
Hm...direkt gömde mina fötter när jag läste det! ;)
Kul med sådana inlägg!
Kram kram
//Lana

Emilie sa...

Om du inte vet så kan man äta vanliga hösnuve tabletter mot sånna myggbett, typ clarityn eller billigare variant. Det gör jag, både i förväg myggiga sommarkvällar, men funkar även i efterhand inom rimlig tid :) Funkar bra för mig iaf.

anna sa...

Åh vad kul med fakta!
Jag håller med, gillar inte heller fötter. Sedan de där med betten är jag med en sån typ där de sväller upp och blir nästan nästan till bölder. kramar

Fröken M sa...

Samma här, jag hatade kaffe, oliver och bönor men sen hände plötsligt "något" och nu ÄLSKAR jag det :)

Anonym sa...

Haha :-), jag började dricka kaffe vid 19 år för det var det billigaste på stamfiket. Motviljan mot fötter försvann nog vid 40-årsåldern - komplexet för mina egna försvann vid 50. Nu tycker jag de är vackra :-
Karuseller däremot - gammaldags gungande hästar och svanar räcker för mig.
Ann

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Emilie: Tack för tipset! Det ska jag komma ihåg till nästa sommar när myggen kommer fram igen. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...