onsdag 29 maj 2013

Rostat bröd

Rostat bröd med bregott och ost

Jag har snöat in på rostat bröd just nu, det är ju verkligen så gott! Det fungerar utmärkt att rosta LCHF-bröd, här har jag rostat en skiva av mitt mandel- och valnötsbröd. Jag rostar hårt, låter det ånga av en stund och har sedan på valfritt pålägg. I skrivande stund blev jag galet sugen på fikonmarmelad, det måste jag göra snart för det är jättegott till rostade mackor.


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

6 kommentarer:

Anna sa...

De var svinkallt kan jag meddela :S
Jag måste baka lite bröd snart, är så sugen på rostat :P

Unknown sa...

Tycker också det är gott att rosta lchf-bröd! :)
Ha en fin dag!
kram kram
//Lana

Marja - Baka Sockerfritt sa...

Nu blev jag också sugen på rostat bröd! Måste göras snart! Snart slutar skolan, så då har jag en hel del tid :)

Sandra - Fru Bogren sa...

Åhh, rostad bröd är ju vara såååå gott! Har inte ätit bakat bröd på jättelänge så det får allt bli ett bak nästa vecka :-)

Kikki Sandström Inspiratör o Coach sa...

Jo, nog var det där hårt rostat, det luktar nästan bränt ända hit :-)
OM fikon; men de innehåller ju så mycket socker... Då får man ta lite minsann...

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Kikki: Ja, brödet är rostat hårt. De flesta LCHF-bröd behöver rostas hårt för att bli rostade. Fikonmarmeladen ska man bara äta om man klarar av att äta lite extra kolhydrater ibland, vilket jag gör.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...