måndag 7 januari 2013

Tillbaka till vardagens rutiner

Ägg är bra frukost

Pust och stön! Första jobbdagen är här efter två härliga veckors ledighet och det var minst sagt segt att gå upp i morse. Vardagen är tillbaka och med den också vardagens rutiner och mat. Under julledigheten blev det mer julgodis, kakor och efterrätter än vanligt och även om det är gott och trevligt så är det skönt att återgå till vanliga matrutiner.

Under hösten tröttnade jag plötsligt på allt vad ägg hette och jag kunde inte äta ägg till frukost. Det blev därför smörgåsfrukost de flesta dagarna men nu hoppas jag kunna återgå till att äta ägg några gånger i veckan till frukost. Ägg är både mättande och nyttiga och passar därför alldeles utmärkt att äta till frukost.Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

7 kommentarer:

Unknown sa...

Ja men oh va skönt att komma tillbaka till sina vanliga rutiner :)
Här blev det oxå ofta mackfrukostar men det har jag inget sug av alls nu!
Macka blir numer en paprikamacka isåfall.
Ägg, japp kokta med bregott lr en omelett är det vanligaste.
Ha en bra första arbetsdag.

Angelica - Vardagsliv med LCHF sa...

Ägg är bäst! Men det blir lite mycket ibland. Lagom är nog bäst :-)

Unknown sa...

Skönt med vardagen och rutiner! Även om det kändes inte kul att vakna tidigt... ;)
Jag tröttnar nog aldrig på ägg! :)
Ha en toppen måndag!
kram
//Lana

Magsi56 sa...

Hej hej! Jo visst håller jag med att det finns mycket gott man kan göra på ägg. I morse (eller snarare förmiddag) gjorde jag kokospannkaka med hallon och grädde. Jäklar va gott. Hittade receptet i nya lchf-appen

Anna i Skåne sa...

Kanelomelett....mums!!

Annika sa...

Jag har snart ätit lchf i ett år, och just ägg är det enda som jag kan bli less på. Till och från äter jag äggröra och ostpaj nästan varje dag och annars så tillsätter jag ägg i biffar och sådant där smaken inte känns. :)

Karin sa...

Älskar ägg!!! med räkor och majonnäs, mums :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...