måndag 7 januari 2013

Tävling: Vinn tacokrydda utan tillsatser och socker

LCHF-klubbens tacokrydda

Nu har du möjligheten att vinna en påse tacokrydda från LCHF-klubben. Tacokryddan är utan tillsatser och socker.

För att vara med i tävlingen vill jag att du skriver en kommentar till det här inlägget och berättar vad du har på din tacotallrik.

Tävlingen avslutas måndagen den 14 januari kl. 23:59.

Tävlingen är avslutad!


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

23 kommentarer:

Unknown sa...

mina favoriter är hemmagjord guaccamole, creme fraish, salasa, gurka, rödlök, maaassssa riven ost och allt det i ett stort salladsblad istället för tortilla! ELLER, hacka ner salladen och kör den rivna osten i ugnen tillsammans med tacokryddor så det blir ostchips :)

sarah sa...

Färsk sallad, tomat, gurka, vitlökscreamfraice, fetaost, riven ost, rödlök ;) ÄLSKAR tacos, så gott & enkelt!

sara sa...

På min tacotallrik finns sallad gurka rödlök cremefraiche riven ost köttfärs såklart. Ibland fetaost och ibland guacamole :)
Vore perfekt, våran krydda tar slut när som helst =)

Maria sa...

Tacos är alltid gott!! Har svårt att tröttna på det, dock varierar vi köttfärs & kyckling.
Sen har jag alltid: avocado (guacamole om jag orkar annars bara hackad) mat.yoghurt (gärna med vitlök i), gurka, tomat, tacosås (hot), sallad (ibland har jag salladsbladen som skal) & ostchips till. Även rivna morötter ibland - är riktigt gott till!

lilla jag sa...

Kul med tävling :) På min tallrik finns det en blandad sallad med : isberg , gurka , paprika , soltomat , feta , riven morot , rödlök och feta! Sen så finns det givetvis välkryddad köttfärs , riven ost och cremé fraich:) Ibland nån tesked tacosaus , ibland ostchips!

Ing-Mari sa...

Vad kul..
vad jag lägger på min tallrik är:
Sallad, gurka, tomat, guacamole, hemgjord salsa, creme fraiche, Rödlök och köttfärs.

Linda H sa...

Denna kryddblandning har jag länge spanat in då jag upplever att den jag gjort själv blir så himlans salt.....
Kul med tävling i alla fall..
Som taco älskare blir det en hel del varianter beroende på vad som finns hemma men avokado i alla möljiga former är bara ett måste, sen gurka, tomat, rödlök, sallad och champinjoner. Oftast blir det också en klick creme fraiche till. Det är också oftast färs till men ibland kan kyckling även förekomma.

/Linda

maria sa...

Kycklingfärs, isbergssallad, gurka, fetaost, rödlök, creme fraiche, guacamole och massor riven ost!

Clara sa...

Jag skulle kunna äta tacos alla dagar i veckan! Just nu är favoriten en tacogratäng med köttfärs sedan en sås på paprika/chili creme fraiche och philadelphia som toppas med ost. Detta ska in i ugnen tills osten smält medan jag gör i ordning en tallrik med isbergssallad, gurka och rödlök. mmmmums!

Peter H Sjögren sa...

På min tallrik finns det:
Sallad, Gurka, Creme Fraiche, Riven Ost, Tacokryddad färs

Perfekt vinst till oss som äter LCHF :)

God fortsättning
/Peter H Sjögren
petersjogren86@hotmail.com

Anna i Skåne sa...

Nötfärs kryddad med egen tacokrydda, gärna med extra spiskummin och vitlök. Hackad avokado, rödlök, het salsa, creme fraiche, riven ost och ruccola. Har jag bakat lchf- tortillabröd (från bloggen 56 kilo) har jag gärna det, men det går bra utan.

Kikki Sandström Inspiratör o Coach sa...

Min tacotallrik innehåller:
- tacokryddad köttfärs
- gurka
- lök
- isbergssallad
- ost
- tacosås hot

Jennie sa...

Jag har gått från tokig "svenne-tacos" med köttfärs till att nu för tiden helst använda fläskkarré som får vara inne i ugnen länge. Då med egengjord stark chilisås. Hade varit spännande att testa att krydda karrén med tacokrydda från LCHF-butiken.

På min tacostallrik har jag: isbergssallad, ost, några svarta bönor, koriander-guacamole, tomater, ostchips och en hemmagjord salsa.

Anonym sa...

På min taco-tallrik finns det:

Älgfärs
blandad sallad
tomat
gurka
hackad lök
majskorn
salsa
creme fraich med massa vitlök
jordnötter

/Lina D

Carina sa...

Bästa jag vet är när jag får bjuda vänner på Tacomiddag för då får jag en ursäkt att ha många röror istället för bara köttfärs, annars varierar jag mellan köttfärs, kycklingröra, pulled pork, räkröra, skinkröra.O dessa röror varierar väldigt va dom innehåller, allt från tomatbas till ostbas. Tillbehör varierar också, men tomat, gurka, lök i olika former, avokado med creme fraiche o vitlök, salsa och/eller egen tomatsallad med persilja, egna ostchips, o massa riven ost

Johanna Eriksson sa...

köttfärs med hemmagjord tacokrydda,
blandad sallad, t.ex bladspenat, rucola och mangold. avokado, gurka, rödlök, babyplommon-tomater, lagrad ost, sås gjord på creme fraiche och vitlök, och kanske lite salsa. förut brukade jag göra en lchf-tortilla men jag tycker nästan det är godare utan, inte lika mycket att bängla med heller :)

AmandaLi sa...

guaccamole, rödlök, tacosås, gräddfil, riven ost, smält ost, paprika, tomat, gurka, banan, honundsmelon, natcho-smulor och lite finhackade cashewnötter.

Angelica - Vardagsliv med LCHF sa...

Köttfärs, cremefraice, tacosås, grönsaker, ost, och helst hemlagad guacamole och ostchips! :-)

Erika Skogly sa...

Isbergssallad i botten, köttfärsröra, massor med riven ost, tomat, gurka, lök, gröna oliver, het salsasås och det viktigaste av allt-hemmagjord guacamole!

Jenny sa...

På min tacotallrik finns det
Gurka
Lök
Sallad
Gräddfil
Ost
Avokado
Egna gjordna ostchips
Eget tortillabröd

Anonym sa...

Köttfärs
Sallad
Ost
Ananas
Grek youghurt
Tomat
Lök
Paprika
Tacosås

Anonym sa...

Oj;) missa namnet;) Maud heter jag som skrev ovan

WB sa...

Dagens blandning bestod av spenat, trattkantarellkryddad färs, finhackad rödlök, hemmagjord salsa, röd spetspaprika och smetana, mums!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...