lördag 13 juni 2015

Islatte smaksatt med Stevia Drops Vanilla

Islatte smaksatt med Stevia Drops Vanilla

Vilket fint väder vi har haft idag med sol och värme. Det blev både frukost, lunch och kaffe på uteplatsen. Nu på kvällen har det mulnat på men vi hann njuta av solstrålarna.

På eftermiddagen gjorde jag mig en islatte och drack den i solen. Islatten smaksatte jag med Stevia Drops Vanilla från Fitnessguru. Stevia Drops Vanilla är sötningsmedel smaksatt med vanilj. Egentligen tycker jag inte att islatten behöver sötas men jag gillar vaniljsmak i islatte och det här blev jättegott. Fyra droppar hade jag i min islatte och det gav en sötare smak samt en smak av vanilj.

Jag använder väldigt sällan sötningsmedel men det förekommer, bland annat de få gånger jag köper läsk så väljer jag oftast lightvarianten. Här har jag fått prova Stevia Drops och några få droppar räcker i islatten för att den ska smaka sötare och för att smaksätta den. Stevia Drops finns i flera olika smaker och nästa gång ska jag prova att smaksätta islatten med mandel, det tror jag också blir jättegott.

I samarbete med Fitnessguru


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

2 kommentarer:

Jessica sa...

Hej! Är nyfiken på hur du gör din islatte?

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Jessica: Jag brukar göra på ett ungefär så här (LÄNK). Men jag varierar mänden kaffe och mängden vatten beroende på hur stark jag vill ha kaffesmaken. Nuförtiden har jag oftast den mindre mängden grädde och mindre vatten (isen smälter ju också till vatten när kaffet kyls). I den här blandade jag ner Stevia Drops när resten var blandat och klart.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...