tisdag 11 juni 2013

Minisemester till Stockholm med familjen

Fint väder i storstaden

I helgen var jag, Magnus och Algot på minisemester i Stockholm. Eftersom det var långhelg passade vi på att sova två nätter på hotell och njuta av lediga dagar tillsammans.

Hungriga behövde vi inte vara och vi har ätit mycket gott i helgen. Vi hade i förväg bokat bord på två olika restauranger som vi besökte på kvällarna och där fick vi fantastiskt god mat, berättar mer om det senare. Att bo på hotell betyder ju också hotellfrukost... jag älskar hotellfrukostar! Vilken lyx att få plocka och välja det man vill ha utan att behöva laga iordning någonting själv. Eftersom solen sken större delen av tiden passade vi på att köpa med oss mat och sätta oss ute i det fina vädret och äta lunch.

Vi vandrade runt i Stockholm och tittade in i affärer i olika delar av stan. Det känns som om jag gått flera mil under helgen och jag är öm i hela kroppen efter våra vandringar. Jag shoppade en ny väska som jag spanat på ett tag och även några nya kläder fick följa med hem.

Söndagen ägnade vi åt Gröna Lund. Hela familjen gillar karuseller och det blev flera åk i berg- och dalbanorna. Jag och Magnus åkte även Fritt fall, wow vilken känsla... älskar sånt!

Det blev en hel del kolhydrater under söndagen och magen mår därefter. Det var ett eget val att äta lite annat än vanligt men jag är snabbt på banan igen.

Det var en intensiv men härlig helg tillsammans med mina kära!

Stockholm, here we come!

Stadshuset

Picknick vid vattnet:
Ceasarsallad och Loka

Hotellfrukost... lyx!

Algots sysselsättning på hotellrummet:
Titta ut genom dörrhålet och genom fönstret

Handlade ett grönt linne och en härlig kofta
från Odd Molly

Köpte också en underbart färggrann väska
och en användbar kjol från Desigual


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

6 kommentarer:

Anna sa...

Tack snälla :)
Å vad härligt att komma iväg och lyxa till de :) vilka underbara saker du köpt, superfina. Skönt att du är tillbaka på banan igen. Kramar

Unknown sa...

Oh, vad underbart! :) Vilka fina grejer du har köpt! :)
Längtar till när jag är klar med mitt köpstopp i augusti! ;)
ha en toppen dag!
kram kram
//Lana

Therese sa...

Åh den där väskan vill jag också ha! Har tittat på den länge. Får bli ett inköp snart tror jag:)

Kram/Therese

Helena.B sa...

Väskan var ursnygg!!!
Kram

monkan sa...

Vad tur ni hade med vädret! Nu är det minsann regn...

Jag gillar Desigual, finns ett och annat plagg därifrån i min garderob. Jag blir nästan förhäxad när jag går i något av deras två stockholmstempel! ;)
Kram /M

minmat.lchf sa...

Härligt ni verkar haft det :-)
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...