måndag 3 juni 2013

Tips inför nationaldagen

Svenska flaggan

Vad ska ni äta på nationaldagen? Om ni inte har bestämt er ännu så kanske en smörgåstårta á la LCHF kan passa bra. Smörgåstårta känns riktigt typiskt svenskt. Den tar lite tid att göra så börja planera redan nu. Räkna dock inte med att orka lika mycket som om ni skulle äta en vanlig smörgåstårta, den här är mycket mer mättande.Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Mycket bra tips! Har ju tänkt/planerat länge att göra lchf-smörgåstårta... nu i sommar måste jag fixa den! :)
Ha en fin kväll!
Kram kram
//Lana

Petra Ek sa...

Jag provade att göra den här när jag fyllde år för ett litet tag sedan och den blev supergod! Dock blev smeten med leverpastej i alldeles för lös, så jag gjorde en annan röra i stället med kokta ägg, majonnäs, tonfisk och lök. Ovanpå hade jag endast majonnäs och inte creme fraiche. Brödet blev jättebra trots att jag hade bakat det en vecka innan och lagt i frysen. Jag skar av (tunt) den översta ytan på brödskivorna då jag var rädd att den inte skulle suga åt sig av rörorna och därmed bli torr. Jag kan absolut tänka mej att göra den här igen!

anna sa...

Tack snälla, så goe du är <3

Åh, den ser så god ut. MUMS!
Här får de nog bli grillat. Jag jobbar på nationaldagen tyvärr :(

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Petra Ek: Tack för återkoppling på receptet. Jag uppdaterade receptet med info att ta det lugnt med grädden. Kanske kan bero på vilken sorts leverpastej man har eller hur blöt gurkan är... jag vet inte.
Kram Erika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...