tisdag 3 maj 2016

Sonen bjöd på trerätters middag


I söndags blev jag och Magnus bjudna på trerätters middag av sonen, tio år. Algot hade själv letat upp recept och planerat vad han skulle bjuda på. Han ville göra allt helt själv och vi fick bara ge honom tips och råd under matlagningen. Det gick jättebra och han var otroligt duktig.

Resultatet blev en underbart fräsch kall broccolisoppa till förrätt. Goda italienska nuggets med sallad och egengjord currymajonnäs till varmrätt. Till efterrätt hade han bakat en kryddig morotskaka. Allt var fantastiskt gott och mitt mammahjärta höll på att spricka av stolthet, vilken kille jag har!

Varmrätt: Italienska nuggets med sallad och currymajonnäs

Efterrätt: Morotskaka

Algot förberedde kycklingen...

... och skar upp varsin bit morotskaka


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

4 kommentarer:

Tobbe Lundberg sa...

Låter supergott! Kan du länka till resten av recepten också? (Just nu ser jag bara länk till currymajonnäsen.)

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Tobbe Lundberg: Recepten på alla maträtterna kommer på bloggen inom kort.

Tobbe Lundberg sa...

Perfekt :) Tack för det!

Sandra sa...

Men vad snällt av honom! Roligt att han är intresserad av matlagning och ville göra något fint för sina föräldrar. Såg precis att du lagt upp receptet för broccolisoppan, den borde jag testa under sommaren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...