måndag 10 november 2014

Påbörjat julbaket

Kokostoppar i en presentpåse

I helgen påbörjade jag julbaket lite smått och först ut blev det kokostoppar toppade med choklad. De flesta hamnade direkt i frysen men några la jag i en presentpåse och knöt en rosett runt. En roligt present att ge bort och mottagaren blev väldigt glad.

Jag har inte riktigt bestämt vilka bakverk jag ska baka inför julen i år. Några lussekatter och saffransbiscotti blir det garanterat och kanske några pepparkakor också. Har du något tips på något gott att baka till jul?Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bakade flera sorter förra året, bla recept från dig. I år känns det lite hopplöst. Har en son som inte tål mjölk, mjöl och ägg!! Vad bakar man då?? Några tips??
//Pernilla

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Pernilla: Oj, vad svårt. Jag vet tyvärr inget att baka eftersom det jag bakar ofta innehåller smör och ägg. Du kanske får satsa lite mer på julgodis istället: mjölkfri choklad blandat med nötter, torkad frukt och kokos kanske?

Anna sa...

Så gott det ser ut att vara. Fint i påsarna blev det också =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...