torsdag 4 februari 2016

Hur går det med min nystart

God och bra LCHF-mat

För drygt tre veckor sedan körde jag igång en nystart med LCHF. Veckorna innan och under julen hade fyllts med diverse gosaker och det var dags att komma i form igen. Hur har det gått kanske ni undrar?

Maten:
Det har gått jättebra med maten. Första veckan, som dessutom var första arbetsveckan efter en lång ledighet, kändes seg och sötsugen gjorde sig påmint ett flertal gånger. Jag höll mig till min plan och åt inget jag inte planerat. Därefter kände jag att jag snabbt kom in i mina gamla LCHF-banor igen. Sötsuget har försvunnit och när jag varit småsugen på något har jag knaprat några nötter eller ätit lite ost. Magen är dessutom inte alls lika uppsvälld och gör inte ont längre. Det känns toppen!

Träningen:
Dessutom har jag börjat träna. Jag har kommit iväg till ett gym i närheten av jobbet några gånger och jag har dessutom tränat några enkla styrkeövningar hemma. Nästa vecka ska jag träffa en personlig tränare som jag bokat in för några träningstillfällen och hon ska hjälpa mig att komma igång med träningen nu under våren. Det känns jättespännande och jag är väldigt förväntansfull.

Nu känner jag att jag är på rätt spår!


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

2 kommentarer:

Sukkerspinnengelen sa...

Hei Erika! Så bra at du starter opp igjen.

Hele desember (og januar) var dessverre full av sötsaker for min del. Det föles ikke bra og jeg har ikke kommet på rett kjöl igjen. Sötsuget er for sterkt :'( Magen trives ikke heller. Nå skal jeg også stramme brutalt inn.

Lykke til!

Siri

KikkiSandström sa...

Underbart Erika!
Du brukar ha så fina recept som inspirerat mig till att testa nya lchf-rätter. Jag känner för övrigt igen mig i att ha halkat lite ur spår under julen och inte kommit i spår igen förrän nu.
Själv bloggar jag om mat igen - Favoriter LCHF - Daniels laxsoppa i min version. Kanske ett tips till dig http://kikkisandstrom.se/favoriter-lchf-daniels-laxsoppa-i-min-version

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...