måndag 31 augusti 2015

Kasslerpizzor

Kasslerpizzor och cole slaw

Det börjar mörkna ordentligt nu på kvällarna. Idag åt vi lite senare än vanligt eftersom sonen hade träning och då var det redan mörkt ute när vi satte oss vid matbordet. Jag saknar redan de ljusa kvällarna och dessutom blir fotona inte lika bra i mörkret. Däremot smakar maten väldigt gott oavsett om det är ljust eller mörkt.

Idag åt vi kasslerpizzor. Sist jag handlade fick jag tag i en stor bit kassler som jag skar upp och toppade som små pizzor. Jag hade en bit Boxholms havssalt och örter hemma som jag grovrev och hade på kasslern. Till kasslerpizzorna åt vi cole slaw. Väldigt gott!

Nu börjar jag få lite rutin på vardagen och jag hoppas att jag får lite inspiration att ställa mig i köket och prova lite nya maträtter nu under höstkvällarna. Dessutom börjar det nog bli dags att plocka fram min Crock Pot också, jag älskar mustiga höstgrytor.

KasslerpizzorKASSLERPIZZOR

Kassler
Dijonsenap
Tomat
Riven ost
Kryddor

Gör så här:
Skär kasslerbiten i skivor och lägg skivorna på en ugnsplåt. Bred lite dijonsenap på varje kasslerskiva. Skiva tomaten och lägg på kasslern och toppa med riven ost och kryddor. In i ugnen 225-250 grader tills osten smält.


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...