tisdag 30 juni 2015

Tävling: Vinn ett paket med LCHF-produkter från Fitnessguru

LCHF-paket från Fitenssguru

Nu har en av mina läsare chansen att vinna ett fantastiskt paket med LCHF-produkter från Fitnessguru. Det är ett stort paket med härliga produkter. Jag har testat produkterna och kan varmt rekommendera dem, läs gärna min recension.

Paketet innehåller:

För att vara med och tävla vill jag att du lämnar en kommentar till det här inlägget och berättar vilken produkt från Fitenssguru du är mest nyfiken på (det behöver inte vara någon av produkterna i detta LCHF-paket). Motivera ditt svar.
Det har förekommit problem att kommentera på bloggen, därför går det också bra att delta i denna tävling på Facebook (skriv då en kommentar under inlägget som tipsar om tävlingen).

Tävlingen pågår till och med måndagen den 6 juli 2015.


I samarbete med Fitnessguru





Stevia Drops i olika smaker

One Whey Isolate (proteinpulver)


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

50 kommentarer:

Caroline sa...

Jag är mest nyfiken på Stevia dropps :) Aldrig testat detta men hört mycket om dem. Skulle direkt börja använda till min frukost och smaksätta kvargen :)

Mia sa...

Åh vilken fin vinst du tävlar ut! Jag är mest nyfiken på ekologisk kallpressad kokosolja, har hört så mycket bra om det och att det kan användas till nästan vad som helst. Skulle jag vinna detta kit skulle jag börja steka all min mat i kokosolja istället för smör/olja. Speciellt mina bananpannkakor, då skulle dom få en härlig kokossmak på köpet, perfekt för en kokosälskare som jag! Jag skulle även ha i en sked kokosolja i mina smoothies för att öka näringsvärdet och för en längre mättnadskänsla. Har även läst att man kan använda kokosolja som hårinpackning, kan vara värt ett försök. Låter verkligen som en toppen produkt att ha hemma när man försöker hitta nyttigare alternativ. Håller tummarna för denna vinst. Ha en fin dag! Hälsningar Mia, mia.h87@hotmail.com

Amanda sa...

Vad roligt med en tävling!
Jag är väldigt nyfiken på nudlarna. Jag har testat det mesta i sjögräsnudlar och i bönpastaväg och hoppas på att hitta en ny favorit i denna produkt!

Och tack för en bra och inspirerande blogg!
Amanda
aengberg89@hotmail.com

SummerMoon sa...

Jag är väldigt nyfiken på Stevia drops. Vi använder mycket Stevia, men den vi använder kommer från Chile (alltså köpt i Chile) så det vore kul att jämföra.

Rebecca sa...

Rolig tävling! Det skulle vara superkul att få hem denna fantastiska buffé av nyttigheter i brevlådan. Jag har käkat LCHF i tre år, vi började pga min sambos IBS men jag drog verkligen vinstlotten. Bättre hy, bättre sömn, bättre humör, ingen mer PMS, ingen mer chock-hunger, mycket mer energi i vardagen, bättre träning. Kan fortsätta rabbla fördelar men ni fattar nog.
Har alltid älskat att laga mat och är särskilt förtjust i att testa nya ingredienser. Ofta går jag i mataffären och letar efter saker jag inte handlat förut. Sedan googlar jag loss och lär mig allt om dem, och sedan gör jag ändå inte som recepten säger utan hittar på nåt eget. För det mesta blir det kanongott (fast några missöden blir det såklart också, det hör ju till!)
Av Fitnessgurus produkter är jag mest nyfiken på Stevia Drops Vanilla. Vaniljpulverburkarna tar vi oss igenom i en rasande takt här hemma, det vispas ner i grädde, rörs ner i yoghurten, strös i pannkakssmeten och pudras på ricottan (tips: ricotta med vaniljpulver, kanel, lite frön/nötter/bär och en liten liten ringel honung = AWESOME!).
Det vore jättekul att få prova denna härliga ingrediens i droppform! Kanske kan jag innovera en ny ricottadessert utan honungen!

Annika sa...

Spontant tänkte jag först på Stevia drops, skulle vara så kul att testa dem :-) Men... mest nyfiken är jag på jordnötssmöret som är crunchy eftersom jag älskar jordnötter och letar efter det bästa jordnötssmöret :-)

Lotta sa...

Vilken möjlighet att få vinna ett sådant paket. Hade varit den där knuffen i rätt riktning som i varje fall jag behlver. Jag är väldigt nyfiken på den där pannkaksproteinet men också nudlarna som finns med i detta paketet.

anna sa...

Wow vilken tävling, hoppas hoppas hoppas ;) Jag är väldigt nyfiken på stevia drops, har läst en hel del om dem. Har läst många bloggare som använder de och har tänkt köpa många gånger men tyvärr inte fått tummen ur…Så nu hoppas jag på att vinna detta underbara paket…har även hört att man kan smaksätta sitt kaffe med dessa droppar, hur coolt är inte det.

Anki sa...

Jag är mest intresserad av nudlarna. Har ännu inte hittat några jag tycker om så det skulle vara intressant att se om dessa är något för mig.

Sandra sa...

Jag är intresserad av One Whey Isolate. Jag har tidigare provat deras One Whey i smaken jordgubbe och vit choklad, och vill väldigt gärna testa på andra smaker som finns i deras sortiment. Ett plus är att det kommer med nya smaker så det borde vara lätt att hitta en favorit till slut! Jag har börjat göra smoothies mer dagligen numera före träning och att ha i lite proteinpulver vore såklart ännu bättre!

Annars är det alltid kul att testa på olika jordnötssmör. Personligen gillar jag det ekologiska jordnötssmöret från Green Choice då det är riktigt crunchy med härliga bitar. Dock var det alldeles för länge sen som jag beställde hem jordnötssmör från Fitness Guru. Kanske kommer jag gilla det bättre! Jättebra priser! Dessa produkter skulle hjälpa mig och min man att komma i form med kost och träning, så det vore toppen att vinna detta underbara paket!

Anonym sa...

Helena i Uppsala
•Ekologiskt mandelsmör
Kören övar på tisdagar, vi turas om med fikabrödet men en tjej har seliaki och är dessutom laktosintolerant. Det blir knepigt att baka något själv. Hon har för det mesta med sig eget fikabröd men det blir ju så tråkigt att hon alltid måste avstå från vårt hembakade. Senast gjorde jag kokostoppar och det gick bra.
Mandelsmör måste ju kombinera hennes båda problem: matfett som inte är animaliskt och mandeln som kan ersätta vetemjöl! Är det så?

Sara sa...

Jag vill vara med i tävligen! :)

Jag är mest nyfiken på proteinpulvret, dels för att jag länge velat testa proteinpulver och dels för att jag behöver variation, speciellt vid de tillfällen då inspirationen tryter.

Ha det bra!

Vänliga hälsningar Sara

Leena sa...

Verkligen ett fantastiskt paket! Jag är mest nyfiken på nudlarna. Har läst om konjaku-roten som dom är gjorda av och har funderat på att testa men det har ännu inte blivit av. Så nu håller jag tummarna!

Titti sa...

Jag är mest nyfiken på att testa stevia drops ...Så hoppas på tur.

Kattis sa...

Det hade varit helt fantastiskt att få förmånen att testa detta paket. Ekologiskt och LCHF - det är viktigast för mig! Jag är verkligen nyfiken på samtliga produkter, med främst jordnötssmör (crunchy) eftersom min familj är storkonsumenter av detta. Vi brukar köpa ett annat märke (också ekologiskt), men det har dubbelt så många gram kolhydrater/100 g, så jag är väldigt nyfiken på Fitnerrgurus variant. Jag och min make har ätit LCHF i snart 1,5 år (för hälsans skull) och har inga planer på att sluta. Får mycket inspiration från din blogg (fast ingen honung för min del ;-)

Linda H sa...

Hej hej,

jag är nyfiken på Stevia drops. Ser att fler och fler använder det i olika spännande kombinationer och detta önskar jag att även få testa på. Jag tycker att det är kul att experimentera i köket och med en vinst av LCHF paketet skulle det ge mig goda möjligheter till att skapa och testa mig fram till nya spännande smaker. Hälsningar Linda H

Hannah Arvidsson sa...

Hej hej! Har många gånger tänkt att gå in och beställa hem en del av produkterna men aldrig fått tummen ur... Detta hade ju varit ett perfekt tillfälle att få testa det mesta 😊 är speciellt nyfiken på proteinpulvret och Stevia dropsen. 1000 Tack för en inspirerande blogg! Mvh Hannah

Frida sa...

Jag har länge velat testa stevia droppar, då de ofta förekommer i recept jag vill prova. Vore kanon att vinna dem, och allt det andra goda i paketet förstås!!

Unknown sa...

Stevia drops, eftersom jag äter massvis med naturell kvarg som jag sötar med aspartam, vilket jag vet att inte är det bästa alternativet. På samma gång ävem testa nya produkter och få nya smakuppleverser, unika såna!

Anna-Karin sa...

Jag skulle vilja testa steviadropparna, aldrig testat men hört mycket om dem. Saknar glass så här på sommaren och tänker att man med hjälp av dem kan slänga ihop något liknande med hjälp av dem! annakarinsaven@ hotmail.com

Sofie sa...

Svårt att välja en produkt :) Är sällan man köper något "extra" när ekonomin inte är den bästa så vore superkul att vinna lite lyxiga produkter :) Intresserad av nudlarna eftersom jag inte hittat sådana här i Finland. Men Steviadropparna vore också kul att testa i bakning och desserter för smaksättning :)



Ellen K sa...

Jag får erkänna att jag är en sucker för nötsmör av alla de slag:-)
Jag har varken testat jordnöt eller mandelsmör från fitnessguru men håller tummar och tår för att denna vinsten ska råda bot på det :-)
Tack för många inspirerande recept över tid.

Anette N sa...

Vilket toppenpaket. Den produkt jag är mest nyfiken på är mandelsmöret. Har provat många, allt från köpt till egentillverkat. Har ännu inte hittat något jag tycker om. Kanske det här kan vara något.

Anna Ögren sa...

Alla sakerna ser super ut, men jag är mest nyfiken på nudlarna eftersom min familj äter vanlig pasta och det är roligt att kunna äta nästan lika som dem. Hoppas på tur.

Tack för goda recept och trevlig läsning!

Unknown sa...

Har kollat in hemsidan nu..oj!, vad vill man inte testa?!
Jag är dock mest sugen på fitnessnudlarna och jordnötssmöret, av detta skulle jag laga en asiatisk wok som är bland det bästa jag vet.
Jag vill vinna detta paket då jag tycker jag är värd det. Har precis avslutat en lång och tuff utbildning där hälsan tyvärr kommit i sista hand, och jag känner att det är dags att vända på det.

Marja - Baka Sockerfritt sa...

Vilken härlig tävling! Det är sällan jag kommenterar på tävlingar, men denna är jag supersugen på! Jag vill framförallt använda proteinpulvret one whey då jag vill göra proteinmousse på detta!

Malin sa...

Oj, svårt att välja vad man är mest nyfiken på! Men det lutar nog åt steviadropparna. Är inne i en bakperiod nu så då skulle det nog passa bra att prova lite nytt!

Anonym sa...

Skojar du!!! Finns det verkligen nudlar med 0 % kolhydrater?! Då har min dröm gått i uppfyllelse. Jag letar febrilt efter anledning nog att vilja må bra igen, att komma igång med den enda kosten som får mig att må bra både på utsidan och insidan. Men jag har kommit in i en ond cirkel som är så himla svår att bryta. Det är för mycket jag tror att jag ska sakna … fastän jag mycket väl att det inte är så efter bara nån vecka eller två. Men det handlar om att ta det där steget. Och med nudlar som jag kan äta obegränsat av vore det (nästan) rena rama barnleken! Det är nämligen något jag saknar, och mirakelnudlar smakar som de luktar, och sjögräsnudlarna gillar jag inte konsistensen på. De är inte värda kolhydratmängden alls. Men dessa alltså ... ÅH vad jag blir nyfiken!

Hälsningar
Paola

paola.allegrini@ymail.com

Anonym sa...

Hej hej,

Jag har kört LCHF ett tag nu och mår otroligt bra av det! Men det jag är nyfiken på är jordnötssmöret med bitar för jag är tokig i jordnötter :D

Hälsningar Frida Elmgren
fridaelmgren@yahoo.se

Viktoria sa...

Jag är medt nyfiken på proteinpulvret. Har alltid tyckt att det efter ett riktigt tufft pass på gymmet är extra gott med en smoothie på proteinpulver. Har dock haft svårt att hitta ett proteinpulver som smakar okej och är hyfsat förenligt med låg kolhydratskost.

Alexandra Ekh sa...

Oj, vilket fint tävlingspaket! Jag är allra mest sugen på nudlarna eftersom jag kombinerar lchf med 5:2. Till fastedagarna letar jag alltid efter produkter med såväl lite kolhydrater som få kalorier.

Alexandra Ekh sa...

Tillägg: alexandra_ekh@yahoo.se

Anonym sa...

Vilket fint vinstpaket! Har nyligen börjat försöka med LCHF kost och mår så mycket bättre! Älskar jordnötssmör men har aldrig testat med crunch. Kanske kan hjälpa när sötsuget sätter i.
Hälsningar Jonna

Jonnaohman@hotmail.com

Selmaslchf sa...

Va spännande tävling!
Jag är mest nyfiken på kokosoljan! Då kokosolja kan användas till så mycket och är så vansinnigt nyttigt!
Har bara använt en annan sorts kokosolja som säljs i vanliga mataffärer så skulle vara mycket intressant att få jämföra fitnessgurus kokosolja mot denna!
Att det dessutom följer med andra produkter är ju verkligen en bonus som heter duga! /Selmaslchf

Anonym sa...

Åh tänk om man kunde vinna det här härliga paketet! Är mest nyfiken på mandelsmöret och att använda det i hemmagjorda questbarer :)
Håller tummarna för vinst ��

Petra
pkkling@hotmail.com

Kattis sa...

Min mailadress är katarinalofberg@gmail.com

Anonym sa...

Jag är nyfiken på nudlarna. Jag har sett dina bilder från Instagram där du använt nudlarna i wok på muurikan och det ser så gott ut.
/Marie från Borlänge

Anonym sa...

Vilket lyxigt paket, det vill jag gärna vinna. Stevia drops är jag nyfiken på, de har jag hört talas om.
Tack för en fantastik blogg, jag har hämtat massor med inspiration från dig och några av mina favoritrecept kommer från dig.
Sofie M

Anonym sa...

Jag vill vara med och tävla.
Kokosoljan är jag mest nyfiken på. Jag använder mycket kokosfett när jag steker eller i kaffet men har inte provat varianten från Fitnessguru.
/Lisaa

Anonym sa...

Proteinpulvret är jag mest nyfiken på. Hela paketet låter väldigt spännande så jag hoppas att jag vinner. //Ulrica i Småland

Anonym sa...

Det där paketet låter helt fantastiskt. Jag har kollat på Fitnessgurus webbsida och det finns mycket spännande. Bland annat är jag nyfiken på OneBake. Jag har sett att du bakar mycket med det. I själva tävlingspaketet är jag mest nyfiken på nudlarna.

Sarah H

Anonym sa...

Jag vill vinna!
Mandelsmöret skulle jag helst vilja prova. Älskar mandelsmör. :)
Kram Ullis

Bellasvensson sa...

Jag är mest intresserad av alla olika smaker som finns i proteinpulverna då jag har hört mycket om dem men inte våga beställa.

lilla jag sa...

Hej, vilken fin tävling :-) Är nyfiken på mandelsmöret och de olika steviadropparna! Hoppas på tur 🍀

lilla jag sa...

Hej, vilken fin tävling :-) Är nyfiken på mandelsmöret och de olika steviadropparna! Hoppas på tur 🍀

Unknown sa...

Vilken tävling 😍 Är nyfiken på fitness nudlarna 👍🏼

Anonym sa...

Ekologisk mandelsmör, ja oj de skulle jag vilja låta mina smaklökar debuteras för! Förmodligen skulle jag äta det lite långsamt med sked, på direkten. Eller läggas på en bit mörk choklad (som en variant av snabb snickers). :) Ja, eller blanda ut en stor klick i vispad grädde som topping till jordgubbarna. Mums!
Kram Linda
(Instagram: Ljanssson. jansson-linda@Hotmail.com)

Unknown sa...

Mmm vilken tävling!! Kastar mig in i sista stund 😉
det jag är mest nyfiken på är mandelsmöret och det crunchy jordnötssmöret!

Unknown sa...

Mmm vilken tävling!! Kastar mig in i sista stund 😉
det jag är mest nyfiken på är mandelsmöret och det crunchy jordnötssmöret!

Unknown sa...

Mmm vilken tävling!! Kastar mig in i sista stund 😉
det jag är mest nyfiken på är mandelsmöret och det crunchy jordnötssmöret!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...