Chilirostade pumpakärnor
Till vårt Halloweenfika rostade jag pumpakärnor och smaksatte med salt och chilipulver. Det blev jättegott och ett enkelt snacks att göra själv. Perfekt att ha framför TV:n tillsammans med en bra film eller ställa fram på bordet när man har gäster.
CHILIROSTADE PUMPAKÄRNOR
Pumpakärnor
Salt
Chilipulver
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Lägg pumpakärnorna i en ugnsplåt och spraya vatten på (alt. lägg dem i blöt och häll av vattnet). Krydda med salt och chilipulver. Rosta i ugnen tills pumpakärnorna rostats klart, rör om någon gång.
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.
Måste prova! När vi bodde i USA rostade vi alltid pumpakärnorna när vi gjort vår Halloweenpumpa, jättegott!
SvaraRaderaVad gott det låter! Det måste jag testa! :)
SvaraRaderakram kram <3
//Lana
Det där har jag gjort ett par gånger men då bara med vanligt salt. Mums mums!
SvaraRaderaDe lät jättegott, chili är en favorit här :D
SvaraRaderaVilket bra snack! Att krydda frön och nötter själv piffar verkligen till de annars lite mer neutrala smakerna ;)
SvaraRaderaSmaskens!!
SvaraRaderaKan nog bli vårat fredagssnacks denna vecka :)
Kraaam <3