Fredag... härligt! Trots att jag varit ledig en vecka är det något speciellt med fredagar. Vi inleder fredagskvällen med god mat. Det blev västerbottenpaj serverad med creme fraiche, stenbitsrom, hackad rödlök och gräslök. Så gott!
Den här västerbottenpajen är nog den enklaste paj (utan pajskal) som man kan göra. Dessutom är den supergod. Kanske kan det vara ett tips till kräftskivan att ha med en västerbottenpaj?
Paj med tillbehör
Ett glas rosévin till
Västerbottenpaj med stenbitsrom, creme fraiche,
rödlök och gräslök
rödlök och gräslök
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.
Mmm vad gott! Jag vet många som har västerbottenpaj på Kräfskivan!
SvaraRaderaTrevlig helg :)
Kram C
Ja visst är det gott. Är nästan beroende av vb-ost. Vi brukar göra den med ännu mer ost, så den NÄSTAN inte håller ihop. Då blir den ännu godare!
SvaraRaderaett måste till kräftskivan!!!
SvaraRaderaHar inte planerat någon än......
älskar västerbotten paj, tack för tips och recept!
SvaraRaderaMums vad gott! Jag älskar västerbottenpaj, och det passar ju till allt :)
SvaraRaderaHa en skön lördag!
Kram Anna
Åh, det är så gott!
SvaraRadera/M
Mumsfilibabba, ser mycket gott ut. ÄLskar västerbottenost :P
SvaraRaderaÅh så gott! Västerbottenost är ju bland det godaste som finns! Trevlig kväll!
SvaraRadera