tag:blogger.com,1999:blog-2402452857010199840.post4221250155408227544..comments2023-10-21T14:06:51.720+02:00Comments on Erikas LCHF till vardag och fest: Stekt brysselkålErikas LCHF till vardag och festhttp://www.blogger.com/profile/00203320658251252776noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-2402452857010199840.post-77125932383921180282014-12-15T21:24:23.065+01:002014-12-15T21:24:23.065+01:00Anonym: Tack för tipset, det ska jag testa.Anonym: Tack för tipset, det ska jag testa.Erikas LCHF till vardag och festhttps://www.blogger.com/profile/00203320658251252776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402452857010199840.post-62328398799092775642014-12-15T20:30:36.686+01:002014-12-15T20:30:36.686+01:00Detta är min variant av ett julbordstillbehör från...Detta är min variant av ett julbordstillbehör från Långbro Värdshus.<br />Knaperstek 1 paket bacontärningar, tillsätt 1 tärnat äpple så det får färg och blanda med 500 g lättkokt brysselkål. <br />Mums som ensamrätt också.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402452857010199840.post-84252201579635326652013-04-28T17:14:28.937+02:002013-04-28T17:14:28.937+02:00Smörstekt brysselkål med knaprig bacon är en av mi...Smörstekt brysselkål med knaprig bacon är en av mina favoriter just nu.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402452857010199840.post-79737437687077181652012-11-26T12:06:18.249+01:002012-11-26T12:06:18.249+01:00Jag brukar bara koka och sedan servera med en klic...Jag brukar bara koka och sedan servera med en klick smör och salt! :)Lisahttp://chewpakka.bloggplatsen.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402452857010199840.post-42202371348037549032012-11-23T13:57:37.333+01:002012-11-23T13:57:37.333+01:00Måste prova. Förr sa jag jämt att jag inte tycker ...Måste prova. Förr sa jag jämt att jag inte tycker om brysselkål...men det sa jag om blomkål oxå å det kan jag ju inte leva utan nu...<br />:)<br />/Mmonkanhttps://www.blogger.com/profile/10925386856689748777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402452857010199840.post-53481372474893024462012-11-23T06:52:06.441+01:002012-11-23T06:52:06.441+01:00Jag gillar brysselkål, det är gott, men jag äter d...Jag gillar brysselkål, det är gott, men jag äter det inte så ofta.Erika Skoglyhttps://www.blogger.com/profile/06038903304117707707noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402452857010199840.post-47287258869053849252012-11-22T23:23:37.454+01:002012-11-22T23:23:37.454+01:00Det var längesedan jag åt brysselkål, har ingen an...Det var längesedan jag åt brysselkål, har ingen aning om ifall jag ens tycker om det - så längesedan är det hahaPatriciahttp://patriciac.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402452857010199840.post-33241311938204288012012-11-22T21:58:27.399+01:002012-11-22T21:58:27.399+01:00just nu finns det ju fin färsk brysselkål och då m...just nu finns det ju fin färsk brysselkål och då micrar jag den lite först och sen smörsteker, klart godast!!<br />annars är den frysta super, då kan man smörsteka direkt!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07901591138619588205noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402452857010199840.post-64221989926700883702012-11-22T21:39:25.470+01:002012-11-22T21:39:25.470+01:00Perfekt, jag måste testa. Har varit sugen en längr...Perfekt, jag måste testa. Har varit sugen en längre tid, men inte "vågat" haha!Annahttp://overenskommelsen.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402452857010199840.post-36438714542406799292012-11-22T21:31:30.560+01:002012-11-22T21:31:30.560+01:00Åh jag älskar brysselkål! Jag brukar koka dom i sa...Åh jag älskar brysselkål! Jag brukar koka dom i saltat vatten, hälla av vattnet och sen slunga runt dom i kastrullen med en klick smör. Mums! Camhttp://jagskaditjagvill.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402452857010199840.post-55934416272137241492012-11-22T20:01:47.166+01:002012-11-22T20:01:47.166+01:00Jag gillar att göra precis som du gjort, halvera d...Jag gillar att göra precis som du gjort, halvera dem och steka i massor av smör, och när man tagit massor tar man lite till ;) Och så på ganska hög värme så man får lite stekyta. Om man tål är det fantastiskt gott med lite sötning, jag har förr gjort med lite sukrin, men nästa gång kommer jag prova med lite honung eftersom jag hellre använder naturlig sötning. Det blir en väldigt fin brytning mellan kålen, det salta smöret och det söta! Har varit sugen på det länge nu, måste bli av snart =)Tovehttps://www.blogger.com/profile/17285528134921888202noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402452857010199840.post-47025742615397998082012-11-22T19:47:57.737+01:002012-11-22T19:47:57.737+01:00Hej,
Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista so...Hej,<br /><br />Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.<br /><br />Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis. <br /><br />Mvh<br />BesökstoppenLarshttp://www.besökstoppen.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402452857010199840.post-7943308777324193922012-11-22T18:41:03.155+01:002012-11-22T18:41:03.155+01:00Denna rätt brukar jag göra! Till och med sambon äl...Denna rätt brukar jag göra! Till och med sambon älskar denna rätt :-) <br />(min blogg)<br /><br />http://matochannatgott.blogspot.se/2012/09/brysselkalsgratang-i-paprikasas-och.htmlmatochannatgotthttps://www.blogger.com/profile/18276225643889259361noreply@blogger.com