tag:blogger.com,1999:blog-2402452857010199840.post2687655304929132769..comments2023-10-21T14:06:51.720+02:00Comments on Erikas LCHF till vardag och fest: Erikas frölimpa (LCHF)Erikas LCHF till vardag och festhttp://www.blogger.com/profile/00203320658251252776noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2402452857010199840.post-64672352488882009132013-05-27T11:36:17.627+02:002013-05-27T11:36:17.627+02:00Smaken var helt okej då brödet var lite varmt, men...Smaken var helt okej då brödet var lite varmt, men det tar lite tid att bli van med svalnat smak ;) ska baka på nytt, och testa som rutor också. Och recept på kokos-lingonkakan är på väg, måste översätta den på svenska först bara... Kolmen koplan mamahttps://www.blogger.com/profile/15077965430005987329noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402452857010199840.post-85640068259902536422013-05-24T20:43:26.848+02:002013-05-24T20:43:26.848+02:00Kolmen koplan mama: Aj då! Ett tips om man har en ...Kolmen koplan mama: Aj då! Ett tips om man har en form som brödet fastar i är att ta ett bakplåtspapper och knöggla ihop, sen trycker man ut det i formen och smörjer. Jag har uppdaterat receptet. Hoppas du gillar brödet! Erikas LCHF till vardag och festhttps://www.blogger.com/profile/00203320658251252776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402452857010199840.post-36609690027852436832013-05-24T20:38:18.964+02:002013-05-24T20:38:18.964+02:00och när man är så glömsk i köket, och ingen van ba...och när man är så glömsk i köket, och ingen van bagare, så händer det att man glömmer smörja formen om det inte sägs så med stora bokstäver ;) men jag fick brödet ut ur formen iaf. Liten del blev kvar på bottnet ;) men oj vad resten ser bra ut! Svalna svalna, jag vill smaka!!!Kolmen koplan mamahttps://www.blogger.com/profile/15077965430005987329noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402452857010199840.post-15323688774367836612013-05-24T19:33:37.885+02:002013-05-24T19:33:37.885+02:00Jag har den här just nu i ugnen! Använde hälften h...Jag har den här just nu i ugnen! Använde hälften hasselnötsmjöl, hälften valnöts för valnötspåsen var så tom :) och tranbärpulver. Annars exakt som receptet! Tack, doftar gott!!!Kolmen koplan mamahttps://www.blogger.com/profile/15077965430005987329noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402452857010199840.post-21610732153036203302013-05-15T23:06:51.670+02:002013-05-15T23:06:51.670+02:00Jag glömmer oftast av nudlarna, men idag fick de b...Jag glömmer oftast av nudlarna, men idag fick de bli till räkgrytan :D<br />Brödet ser jättefint och gott ut, yummie!kramAnnahttp://overenskommelsen.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402452857010199840.post-4690687808714841762013-05-12T19:23:43.044+02:002013-05-12T19:23:43.044+02:00Så gott!Så gott!Erika Skoglyhttps://www.blogger.com/profile/06038903304117707707noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402452857010199840.post-14558385826446729402013-05-12T08:11:47.875+02:002013-05-12T08:11:47.875+02:00Mmm...vad gott det låter! :)
Alltid roligt med nya...Mmm...vad gott det låter! :)<br />Alltid roligt med nya uppdaterade brödrecept!<br />Ha en fin dag!<br />Kram<br />//LanaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12199846380044723991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402452857010199840.post-42953115711096415582013-05-11T17:20:30.013+02:002013-05-11T17:20:30.013+02:00Har bakat fröbröd nu men hade inget coccosmjöl hem...Har bakat fröbröd nu men hade inget coccosmjöl hemma så jag utelöt det, minskade ner med ett ägg också. Kryddade med pepparkakskrydda. När det svalnat ska det bli spännande att smaka.<br />EvaHjärtan i livethttps://www.blogger.com/profile/00949441362561977571noreply@blogger.com