söndag 18 november 2012

Minirabarberpajer (LCHF)

Rabarberpaj

Jag håller på med projekt frystömning för att kunna fylla upp frysen med godsaker till jul. Jag hittade rabarber i frysen och tänkte jag att jag skulle testa att göra rabarberpaj. Det blev tre små portionspajer som vi åt med vispad grädde och det var riktigt gott.

Min helg har varit väldigt bra. Jag och Magnus hann med en sväng på stan igår medan Algot var på födelsedagskalas. Dessutom har jag hunnit julbaka en del, nu ska jag bara se till att vi inte äter upp det innan julhelgen.


Kaffe


MINIRABARBERPAJER (LCHF)
3 st

300 g fryst rabarber i bitar
Kanel
Kardemumma
75 g sötmandel
25 g kokosflingor
50 g smör

Gör så här:
Tina rabarbern och låt vätskan rinna av. Fördela rabarbern i tre smorda ugnsformar, diameter 9-10 cm. Mixa mandel, kokos, kanel och kardemumma i en matberedare till ganska små bitar och tillsätt smöret i kuber. Blanda ihop till en smuldeg som fördelas över rabarberna. Grädda i 10-15 minuter i 200 grader i mitten av ugnen. Servera med vispad grädde.


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Mmm... så enkelt och så gott! :)
Smart frysrensning innan jul! :)
ha en fin dag!
//Lana

Marja - Baka Sockerfritt sa...

Så gott det låter! Snygg pajform också!

Gottelisa sa...

Låter gott och det ser gott ut :)
Ha det bra kram Gottelisa

sarah sa...

Det ser supergott ut! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...