torsdag 4 oktober 2012

Fisk med spenattäcke

Fisk med spenattäcke och hackat ägg

Igår åt vi fisk med spenattäcke, en enkel, snabblagad och god maträtt som jag serverade med hackat ägg och en klick majonnäs. Jag använde fryst spenat men jag skulle gissa att det fungerar med färsk också.

Vad mörkt det börjar bli på morgnarna nu, det känns ju som mitt i natten när väckarklockan ringer. Idag fick jag dessutom gå upp själv eftersom Algot är sjuk och blir hemma tillsammans med Magnus. Det kändes väldigt segt att gå upp i mörkret när killarna fortsatte att sova gott. Att laga frukost bara till mig själv gick på mindre än halva tiden än vanliga vardagar så jag fick lite tid att surfa och ta det lugnt innan det blev dags att åka till jobbet.

Fisk med spenattäcke

Hackat ägg och majonnäs


FISK MED SPENATTÄCKE
4-6 pers

600-800 g vit fisk
450 g fryst hel spenat
Salt och vitpeppar

Gör så här:
Fördela fisken i en ugnsform, salta (ca 1 tsk) och peppra. Tina spenaten i en kastrull tillsammans med ca 1 msk vatten, salta. Fördela spenaten ovanpå fisken och tillaga i ca 15 minuter i 200 grader.


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

5 kommentarer:

Vit dröm sa...

Ja usch det är jättemörkt nu på morgonen och trött blir man...
Ha en bra dag!

Unknown sa...

Håller också med ovanstående... liiiite mysigt med mörkret, men sen kommer man att tröttna på det...
Fisken ser otroligt gott ut! :)
Ha en toppen torsdag! :)
Kram kram
//Lana

Mitt liv som fru L sa...

Usch mörkret på mornarna och tidiga eftermiddagar är inge kul alls...

Spenat ihop med fisk är ju så gott!
Hoppas du får en fin fredag och helg :)

Kram C

Anna sa...

Ser väldigt gott ut :) ägg, spenat och fiskkombo är fantastiskt bra. Ha en fin helg! Kram

wilson sa...

gud va gott det ser ut! den ska ätas till kvällen Tack för många bra recept!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...